| AlexAL275 a întrebat:

Am 16 ani și am o mare problemă. Sunt la kickbox, sunt începător ca să zic așa, am practicat aproape 2 luni vara trecută, acum la începutul liceului o lună și acum m-am realizat iarăși, de 2 zile. Și după acest timp nu reușesc să execut corect loviturile, parcă nu e de mine. Ceilalți zic să mă concentrez, dar nu pot. Încerc din nou și din nou, dar fără succes. Și mai mult box, cu picioarele nu prea dau. Așa mi se cam intampla de obicei la orice lucru pe care-l fac, am senzația că nu sunt bun de nimic. Nu știu ce să mai fac, practic nu reușesc să fac nimic bine. Ce părere aveți?

Răspuns Apreciat de Editori
| PașaHassano a răspuns:

Au trecut luni bune de cand m-am apucat de box, mi-a luat destul de mult sa invat sa execut corect loviturile de baza; directa, upercut, croseu, eschive. Totusi cel mai mult mi-a luat sa tin garda, cu toate astea nu m-am dat batut. E usor sa te dai batut, sunt convins ca esti descumpanit acum. Alex, cu timpul vei ajunge mai bun in asta, trebuie doar sa crezi in tine si nu in ultimul rand sa pui multa pasiune. Pana sa ajung sa invat toate astea mi-am luat multa bataie la sparring, pe romaneste am primit multe lovituri care efectiv m-au durut si m-au demoralizat, eram pe cale sa fac o greseala si sa renunt la ceea ce indragesc din familie. Am ridicat capul si m-am pus serios pe treaba si rezultatele au aparut, mi-am depasit asteptarile si sunt foarte bine in prezent.