| AlYnA_8981 a întrebat:

Am 16 ani si de la un timp de vreme chiar nu stiu ce se intampla cu mine! ma cert cu toata lumea, cu familia, cu prietenii, nu-mi convine nimic, nu am niciun aliat! ma cred singura pe lume, stau toata ziua in fata pcului pe net, mi-am foarmat, oarecum, o lume a mea, in care sunt numai eu! din vina comportamentului meu, mama a inceput si ea sa fie mai exigenta cu mine! nu stiu ce sa mai fac! de ce mi se intampla toate astea? probleme nu am, cum ca as fii suferit vreun soc ceva! vreau sfaturiicrying(vreau sa ma schimb!

6 răspunsuri:
| IepurashRocker a răspuns:

Eu am exact aceleasi toane ca tine (ma cert cu toata lumea, cu familia, cu prietenii, nu-mi convine nimic, nu am niciun aliat) când îs pe stop. don't tell anyone. Sunã niste prieteni si iesi afarã cu ei, du-te la o plimbare, apoi, când vi acasã mergi la mama ta si spune-i cum te simti si cã nu sti ce se întâmplã cu tine. Probabil e vârsta. worried

| Gxgdark a răspuns:

Buna Alina ce ti se intampla tie este normal si banal pentru ca treci printr-o perioada putin lunga numita adolescenta cand toata lumea este impotriva ta nu este nimc rau in gandirea ta sa te schimbi acum ar fi foarte greu.trebuie sa lasi timpul sa treaca tu trebuie sa te gandesti de 3 ori cand faci un lucru, incearca sa iti faci macar un amic sa iti spui problemele tale sa te inteleaga si ai sa vezi ca o sa fie bine nu mai fi suparata sau in starea asta de soc pentru ca vei iesi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! -acum o luna eram si eu asastraight face
daca esti in perioada varestei de 12-15 te inteleg, daca nu, poate e mai complicat.
Ce vreau sa zic este ca toti am trecut prin fazele asteatongue
nu esti singura:*
Va trece fara sa-ti dai seamahappy
Si eu eram cum ti-am zis, acum o luna, fix la fel, ba chiar vream sa morlaughing
Si ma rugam mereu "Doamne schimba-ma!" x INFINITtongue
Si na, uite ca a trecut si nu mai e asatongue
Acum sunt mult mai bine dar inca mai am scanteihee hee
Totul va fi binehappy!
Stai relax-sper ca te-am ajutat!happy

| YeowangBalam a răspuns:

Suna-ti prietenii in care ai cea mai mare incredere, iesi-ti in oras... fa ce-ti place tie cel mai mult si relaxeaza-te...si eu aveam probleme cum ai tuwinking. nu cumva esti indragostita?(si din aceasta cauza te poti comporta astfel, iar tu ai tocmai simptomele unei adolescente indragostitehappy

| loveaholic a răspuns:

Sunt in aceeasi situatie cu parintii si calculatorul si am avut si eu moemnte in care ma simteam singura pe lume. cand ma cert cu cineva singura persoana care sunt sigura ca ma va sustie e o prietena de pe net straight face. daca vrei poti sa imi dai mesaj cu idul. cred ca e pubertatea. nu stiu daca te-ar ajuta sa vorbim pentru ca tot ceva de net ar fi. dar daca vrei putem vorbi =)

incearca sa strangi un mic grup de prieteni si sa mergeti la plimbare sa iti mai iesi din starea asta si s-ar putea sa vreti sa iesiti iar, in plus incepe scoala si trebuie sa ai moralul ridicat

pup! >big grin

| RoxannaST a răspuns:

Criza adolescentina happy... e din cauza varstei, dar o sa treaca stai linistita tongue