Părerea mea e că ai avut anxietate ce s-a transformat în frică de castrare. Practic oricum ești de colegi iar tu te temi ca fetele să îți întindă o cursă și să te castreze cu ei de față. Soluția e să te îndrăgostești de o fată fie de la alt liceu fie din afara liceului
Parerea mea este ca ai anxietate socială. Asta se trateaza cu antidepresive care cresc nivelul de serotonina din creier, având efect anxiolitic asupra psihicului tau. Vei vedea ca cu tratament te vei integra mai ușor. Cat despre fete, este normal sa fi interesat de ceva ce crezi ca nu poti avea.
Consider ca dai prea multa atentie colegilor, lasandu-te tarat in barfele lor. Ignora-i si vezi-ti de viata ta!
Apuca-te de un sport, care te va tine ocupat si totodata te va ajuta sa te dezvolti frumos si armonios, ca-ti va ajuta enorm si in relatiile interumane.
Ce am eu se numește indiferență și izolare. Nu vreau să ajung să mă droghez, să fumez, să mă duc la pariuri doar pentru ca să ies în evidență. Am încercat mai mereu să ies în evidență și până la urmă am constat că oricum nu interesează pe nimeni de nimeni. Și de la indiferența asta cred că mi se trage, nici nu mă mai pot atașa de cineva, practic refuz să fac asta, nu vreau să simt nimic.