| painhole007 a întrebat:

Buna TPU! am 17 ani si imi este destul de greu sa invat,raman focusat pe un lucru anume,imi aduc aminte lucrurile extrem de greu,in fiecare zi ma simt obosit,nu am rabdare,cedez destul de repede cand este pusa o presiune pe mine.A m-ai trecut cineva printr-o perioada de genul? tin sa mentionez ca toata lumea din jurul meu imi spune fix contrariul despre ce am spus m-ai sus. Este o posibila depresie? am citit si inca citesc cateva carti de dezvoltare personala (Imblanzirea anxietatii,legile naturii umane,calea fericirii,calea lacrimilor,mami tati ma auziti?, etc) si cartile respective m-au facut sa realizez extrem de multe lucruri despre mine, dar problema in sine este ca ma simt gol pe interior+ ce am spus mai sus. Are careva un sfat sau vreo idee? Sper ca am fost destul de clar XD

5 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Respecta programul de somn si ritmul circadian.
Asa scapi de oboseala si restul problemelor tale!

| DenDenX a răspuns:

Du-te și fa sport, ieși din casă..statul la PC, tv.te fac sa ai aceste simptome.

Du-te joaca fotbal..mergi la sala..aleargă.fa ce vrei doar nu mai sta in casa pe telefon sau pc

| painhole007 explică (pentru DenDenX):

înțeleg,dar nu stau excesiv pe social media sau pc...maxim 2 ore.O să început să mă reapuc de sală, dar la fel o să mă simt.

| connectedbylight a răspuns:

Fix aceeasi problema o am si eu, tot 17 ani amlaughing si cred ca e doar o perioada din cauza ca ne gandim la viitor, ce vom face mai departe, e doar o chestiune de timp, dar incearca sa iei totul pe rand si sa nu te mai gândești la lucruri din trecut care chiar daca te au afectat, nu si mai au rostul acum pentru ca mai tarziu o sa ti para rau ))