anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 17 ani si m-am indragostit de prietenul meu cel mai bun. Ne cunoastem din clasa I si suntem de aceeasi varsta. Imi este teama ca in cazul in care ii spun, el sa rupa legeturile cu mine. Momentan el se afla intr-o relatie dar uneori imi da senzatia ca ma place. Credeti ca as face o greseala sa-i spun ceea ce simt dupa atatia ani de prietenie?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca este intr-o relatie, eu nu cred ca e degeaba in ea. Inseamna ca o place pe fata aceea. Tu probabil ca esti doar o prietena pentru el si ar trebui sa deschizi ochii. Probabil semnele pe care tu le-ai vazut de la el (cum ca te-ar place) sunt doar niste semne de prietenie. Din punctul meu de vedere, nu ai sanse in momentul de fata, atata timp cat este intr-o relatie. Insa daca va ramane singur, ai toate sansele si se merita sa-i spui ce simti cu adevarat. Nu-ti face iluzii care sa te raneasca, ci deschide ochii. Bafta!

| Maomau a răspuns:

Da ai face o greseala!
Baietii sunt din fire "vanatorii" si ca atare le place sa cucereasca ei vanatul si sa conduca vanatoarea.
Ei nu apreciaza prada care le cade singura la picioare fara niciun efort,
Asa ca nu-ti arata sentimentele ci arata-i mai bine ceva mi mult din piciorus sau din decolteu, si vine el singur sa iti spuna asta.

| MrSoapte a răspuns:

Daca-ti lasa senzatia ca te place, afla ca sunt mai multe feluri de-a placea pe cineva! Poate ca te priveste cu admiratie, doar! Sfatul meu...e sa nu lasi o prietenie, pe-o relatie care nu se stie cat va dura!

| pisicutablue a răspuns:

Eu zic sa-i spui ca il iubesti sa astepti un pic sa vezi ce iti raspunde daca vezi din reactiile lui ca este nelinstit si iti spune ca nu simt la fel spune-i ca a fost o gluma dar pentru asta trebuie sa exersezi ca sa-ti iasa cum trebuie
sau ii poti spune unei prietene comune sal intrebe mai subtil