Am si eu citeodata asa momente am si eu 17 ani si n-am avut iubit, si nici nu m-am sarutat, da mi-am facut prieteni, incearca sa intri si tu in discutii, sa mai zici o gluma ceva nu conteaza atit de mult aspectul fizic. cunosc multe fete care is chiar urite, da' au tot ce doresc... good luck
Pai...nu stiu ce sa zic...trebuie sa fii mai deschisa, altfel nu vei schimba nimic in legatura cu asta.
Apropo, din punctul meu de vedere nu e o rusine ca pana acum nu ai avut un iubit...mai rusinos e sa pici bac-ul sau sa ramai corigent ( da, eu sunt genul de fata care isi petrece foarte mult timp in lectura si studiu )
Trebuie sa incetezi sa te gandesti la lucrurile negative in legatura cu tine, in ochii lui Dumnezeu esti foarte pretioasa, pentru ca El te-a creat.
Nu are treab iubitul cu prieteni.pe prieteni nu ii interezeaza cum aratati pe iubit da.Schimba-te e cea mai buna si rapida si simpla solutie. Tunde-te vopseste-te imbaraca-te altfel, machiaza-te discret cu fond de ten rimel. bronzeaza-te.e simplu doar bani iti trebuie