Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Uite sa iti povestesc ceva,desi nu pot relata aici un roman,cunosc un baiat ce avea probleme grave,credea ca totul se intoarce impotriva lui,parintii nu-l intelegea, la scoala avea note, prietena il parasise, s-a inecat in alcool, si-a ajuns la neuropsihiatrie la 16 ani,nu stia ce e cu el,cand a auzit o vorba morala"oare daca dusmanii o sa imi fie prieteni,nu scap de ei?" s-a rugat de parintii lui sa-l scoata pe bilet,s-a apucat sa studieze psihologia,a aflat ca nimeni nu avea nimic cu el,totul era in imaginatia lui,a aflat ca daca crede in el poate face orice,a aflat ca gandurile i creeaza viitorul,acum are o iubita,are note foarte bune,si nu a mai avut stari depresive, a renuntat la alcool, s-a vindecat de ulcer, cheia e la tine, tu esti puternic frate, esti minunat
Ar trebuii sa te apropii de prieteni sa va intelegeti mai bin e, iar cu fata. cred ca daca te-ai indragostit cu adevarat de eaar trebui sa incepi usor:
1.Devino aproape cel mai bun prieten sau de ce nu cel mai bun prieten.
2.Afla ce simte, de cine ii place!
3. Si cand crezi ca e momentul potrivit intreab-o daca ii place de tine si daca vrea sa fie cu tine!
Adica eu asa consider si sunt fata! :*
Da eu deja de 3 ani prietenesc cu ea..stiu tot despre ea, numai ea in mine are incredere si eu in ea..de asta si m-am indragostit ca de 3 ani stam in aceiasi banca, ne vedem in fiecare zi..deja mam sarutat de multe ori cu ea, am iesit impreuna, dar oricum nu e ceva bine
Pai daca v-ati si sarutat decenu sunteti impreuna care e problema?
Problema e ca argumenteaza asta ea ca niam sarutat din plictiseala, dar nu cred din plictiseala sa iasa cu mine de atitea ori..imi face reprosuri ca vorbesc cu alte fete mai mult decit cu ea, dar oricum imi zice ca nu simte nimic pentru mine, no mai inteleg nici pe ea, nici pe mine
Nu cred ca v-ati sarutat din plictiseala, iar daca iti face reprosuri inseamna ca te iubeste.Doar pe cineva care iubesti poti sa fii gelos iar eu cred ca ea e geloasa! Eu zic sa gasesti o solutie sa te apropii de ea!
Salut. iti inteleg situatia ..nu e prea usor, dar trebuie sa intelegi ca acestea sunt doar niste iubiri de liceu (iubiri sincere si inocente si trebuie tratate ca atare ) Faptul ca fostele tale umbla cu prieteni sau fosti prieteni de-ai tai nu trebuie luata ca si o problema, trebuie sa gandesti cat mai pozitiv si sa iei problemele astea ca niste probleme minore. In opinia mea.cea mai buna solutie ar fi sa renunti la fata (care a fost impreuna cu prietenul tau de 3 ani ) fiindca ea inca sufera pentru el, si risti ca mai incolo sa o pierzi pe ea sau pe el (ca prieten). Ai tot timpul din lume sa iti indeplinesti visele si in viata trebuie sa cunosti prima data raul ca sa cunosti binele (o spun din proprie experienta). Parintii tai poate ca iti vor doar binele (eu zic ca e un pic prea devreme sa ii plasezi intr-o categorie, trebuie sa stai si sa analizezi fiecare vorba a lor... poate ca nu vei realiza ceea ce spun ei cu adevarat, poate nu inca, dar peste un timp, poate ca doare peste cativa ani iti vei da seama. ) Important este acuma sa te canalizezi pe bac si sa iei note cat mai mari, fiindca odata ce ai ajuns la facultate ai sa vezi lucrurile cu totul diferit si ai sa intalnesti persoane care ..ai sa vezi. ca sunt cu totul speciale si pentru care merita sa lupti numa bine si bafta!
Si in genere nu stiu ce se intimpla cu mine, uneori imi pare ca toti ma ignora, uneori sunt gelos pe prietenii mei ca vorbesc mai mult cu altii. tare as vrea sa inteleg e virsta, sau e altceva.