| Bogdanpalintineanu a întrebat:

Buna TPU am 18ani si 2luni si 1m79 daca ma apuc de sala mai sunt sanse sa cresc? Si daca da in ce conditii

Răspuns Câştigător
| SofianAdrian20 a răspuns:

Salut, da, poti creste chiar foarte mult si bine. Eu am 15 ani, si cam 1.85. Eu fac sala de 2 luni, nu am luat proteine sau alte chestii de genul, si se vede diferenta, trebuie sa ai vointa si sa respecti un program. Pentru a pune masa trebuie sa lucrezi cu multe kilograme, sa evoluezi, nu sa faci azi biceps cu 15 kg si peste cateva zile la fel, trebuie sa evoluezi mereu in greutate pentru masa musculara.

Uite si un program:

Luni: Piept + Biceps
Marti: Spate + Triceps
Miercuri: Liber
Joi: Umeri + Trapez
Vineri: Brate
Sambata: Picioare + Abdomen
Duminica: Liber

La inceput cica e recomandat sa faci circuit, nu sa faci pe grupe, dar eu am facut pe grupe si am crescut in masa, nu stiu ce sa spun despre asta, faci cum crezi ca-i mai bine, bafta!

1 răspuns:
| Dsorin a răspuns:

Salut. eu fac sala de la varsta de 17 ani acum am 26 si tot am crescut. dar se spune ca din cauza greutatilor daca te apuci la o varsta frageda iti stopeaza cresterea. poti face tractiuni la bara iti intinde oasele. iar pentru varsta ta e bine de evitat presa pentru picioare si genoflexiuni cu greutati mari