Pai, si eu am av problema de genu asta, practic cam oricine a avut asemenea problema, dar cea mai buna cale de a scapa de ele este sa le ignori chiar daca mori de ciuda ca nu le poti jicni sau chiar lovi sau altceva de gen. Pt ca toate astea nu sunt neaparat o solutie si nici o idea prea buna cum ai spus, dar daca se tot iau de tine, anunta un prof sau pe director/area, sau pe ai tai, sau fa in asa fel incat sa va imprietenitzi si sa le castigi increderea sa faci parte din grupul lor pentru a te accepta, asta doar daca vrei cu adevarat, dar daca nu vrei sa ai vreo leg cu ele, spune-le clar si precis: Av ceva cu mine, v-am facut ceva cumva si eu nu stiam? Lasati-ma-n pace odata si luati-va de altcineva care v-a facut probleme serioase nu de mine care nici nu ma intreseaza si care nu am leg cu voi! fundita?
Hmm.daca nu iti mai doresti ca ele sa iti fie prietene, atunci ai variante foarte multe. Dar trebuie sa alegi ce e mai bun. Trebuie ca tu sa faci ce isi doresc ele sa faca cel mai multe. Fiind fete.probabil ca au prieteni, iar daca nu.au pe cineva pe care simpatizeaza. Ai putea fi tu prima care sa fie impreuna cu acel cineva. Daca ele au iubit, atunci evident ca nu merge ideea >_> Pe scurt. Afla ce isi doresc ele cel mai mult si fa tu acel ceva. Mie unul nu mi-ar placea cand cineva este in fata mea cu ceva, iar daca reuseste. uneori ignor acea persoana cateva zile Sper ca te-am ajutat. Tinteste sus!
Buna! SI eu sunt o adevarata scorpie.Si sa stii ca fetele alea nu se iau de tine pentru ca le-ai facut ceva, o fac din acelasi motiv ca mine, le face placere. Ai incercat vreodata sa razi de cineva? Sa-ti bati joc de el? E un sentiment superb, nu e doar de cateva secunde. Adica, treaba sta asa, vezi un defect la cineva, sti ca tu nu-l ai, te iei de el, te simti excelent, dar, ai nevoie de curaj pentru asta. Apropo LittleCookie, cum sa spui cuiva ~ Lasati-ma-n pace odata si luati-va de altcineva care v-a facut probleme serioase nu de mine care nici nu ma intreseaza si care nu am leg cu voi! ~? Asta e cel mai prost sfat din istorie! Uite, iti voi spune eu cum sa faci. Invata cateva cuvinte / fraze intr-o limba pe care esi sigura ca ele nu o stiu. Daca mai fac misto de tine, le vorbesti in limba aia. Crede-ma e singura varianta. Daca vei apela la parinti, profesori sau diriginte, vei parea ca o fraiera fara demnitate care nu e in stare sa se protejeze singura. Stiu ca adevarul doare, dar el exista. Obisnuieste-te!
Zbye!