| ana_9938 a întrebat:

am 2 intrebari happy
1.Din cauza unor cosuri pe care le-am strans prea tare si avand unghiile mari mi-au ramas niste semne.Atunci cand le strangeam imi dadea sange cateodata iar acum am niste semne piele mi s-a prins dar se vede se vad ca niste cojite.Iar daca dau cu unghia se rup dar imi vine din nou sange si mi se pune la locsad Stiti vreo solutie ceva sau macar o sa imi dispara?
2.Folosesc placa de par si am firele foarte despicate, nu vreau sa il tund vreau sa il am lung.Ce sa fac cu el.Nu vreau nici sa il tund dar nici fire despicate nu vreausad
FUNDA

3 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Pai pentru intrebarea 1 inca n-am gasit nici EU raspunsul
iar pentru intrebarea 2 nu prea ai cum
nu mai folosii placa si trebuie neaparat sa-l tunzi
exista spayuri pentru repararea varfurilor despicate dar nu dau rezultate
trebuie tuns
putin cate putin
si fara sa folosesti placa iti va creste luung

| AlexandraSmiley a răspuns:

1. Am avut probleme cu acnee, dar dupa ce am folosit o crema, mi-au disparut complet, intr-un timp foarte scurt(nu stiu cum se numeste, mi-a dat-o o vecina). Nu mai pune mana pe fata, hidrateaz-o, fa-ti masti, gasesti o multime de masti si pe yt.
2. Si eu folosesc placa, singura solutie e sa-l tunzi. Foloseste masti de par, hidrateaza-l si pe el, si nu-ti face griji, pana la urma e un accesoriu, plus ca creste la loc.

| Mihaela1964 a răspuns:

Mergi la cosmeticiana, o sa-ti scoata punctele de grasime care le mai ai si-n aceiasi sedinta iti va inchide si porii "zapaciti" de tine.O sa treaca sigur.La a doua intrebare nu stiu sa raspund, nu folosesc placa.Numai bine!