| hihigyu a întrebat:

Am 2 saptamini si ceva decind invat intr-un liceu, si am indragit tare un baiat din clasa.El e tocilar. Ma atrage foarte mult, dar el nu-mi acorda nici o atentie. Ma simt naspa cind in clasa il vad discutind cu alte fete. Uneori ma intorc spre el si observ ca se uita la mine. Dar asta nu inseamna nimic.

Jumatate din colegi nu ma lasa in pace, imi fac curte! Dar eu n-am nevoie de ei. am nevoie doar de el.Si iata tocmai de cel care am nevoie, ala n-are nevoie de mine! Ma simt naspa lumeee, dati-mi sfaturi va rog din suflet. Multumesc anticipat.: *

2 răspunsuri:
| DennyxD a răspuns:

Nu poti obliga o persoana sa te placa..adica,poate te smpatizeaza si te crede draguta dar asa consideri si tu multe persoane, deci daca nu te place nu are vreo vina...dar poate ca si el te place dar este mai timid..incearca sa te mai bagi tu in discutie cu el, si sa va imprieteniti mai mult :* bft!

| wisewolf a răspuns:

Du-te si vorbeste cu el. poate cand vede cati baieti se dau la tine are impresia ca nu are nici o sansa. daca el nu te baga in seama baga-l tu pe el, invita-l undeva, mai vorbiti, va mai cumoasteti si cine stie ce poate iesi