Sa stii ca singuratatea e buna uneori. Eu sunt un tip singuratic, prea multa interactiune sociala ma oboseste, imi descarca bateriile, asadar prefer sa ma retrag singur pentru a creea, a medita si a imi incarca bateriile.
Scriu poezii in timpul liber, compun mici povestioare, imi place sa am grija de gradina, sa stau sa fumez singur in foișorul din gradina, toate acestea fiind atat de benefice pentru mine
Depinde acum de felul fiecaruia.
Eu de cand ma stiu am fost un introvertit.
Obiectiv, pentru a scapa de sentimentul de singuratate, probabil ar fi cele doua variante, in care:
- accepti cum esti si esti impacata cu asta, astfel incat sa nu iti mai pese si sa te simti bine;
- ajungi sa cunosti diferite persoane astfel incat sa nu te mai simti singura.
Dar hei, nu trebuie sa privim asa de serios lucrurile astea. Viata este lunga (si in acelasi timp destul de scurta), ai destul timp pentru orice in lume.
Ai incercat diverse site-uri si chestii de genul, pai... mda, la ce te asteptai?
Daca vrei prieteni (aproape adevarati), in cele mai multe cazuri se intampla sa dai peste acele persoane intamplator, ca urmare a unor momente si situatii, in diverse locuri, impartasind anumite probleme sau... pur si simplu acele persoane sa dea peste tine.
Am zis aproape adevarati, pentru ca nu te astepta sa gasesti exact ceea ce cauti in cercul tau de prieteni (vorbind strict de prieteni, nu de relatie). Uneori trebuie sa iti accepti prietenii asa cum sunt, desigur daca cele mai multe lucruri le aveti comune. La acestea se adauga si cateva mici "dezacorduri" fara de care nu se prea poate
Legat de relatie, aici este putin mai complicat. Dar momentele in care poti sa gasesti pe cineva, sunt la fel ca cele de mai sus.
Ma bucur ca o duci bine si ca esti independenta financiar, cum ai descris. Probabil acum te gandesti la... ce urmeaza?
Traieste in continuare, fii deschisa la lucruri noi, fii intelegatoare, amuzanta si accepta ca lumea gandeste diferit si probabil alte persoane vor alte lucruri. Incearca sa nu ai asteptari prea mari de la persoane, si sa nu te atasezi emotional de orice persoana, pentru ca s-ar putea sa ajungi sa fii dezamagita intr-un final, sau poate ca nu. Asteapta sa treaca timpul, cunoaste persoane noi, distreaza-te, razi, practica sport, simte-te bine. Pe scurt, cum am spus... simte-te bine in acest moment de "asteptare", pentru ca acele persoane o sa vina mai mult ca sigur, atunci cand trebuie
Iti urez zile cu soare! ^_^
Prin cunostinte, vecini, oameni casatoriti care au copii - cineva trebuie sa aiba un baiat cuminte care merita o sansa
Scapi atunci cand vei cunoaste alti oameni si vei lega relatii de prietenie. Pentru asta ai nevoie sa socializezi, sa iesi din zona de confort.
Voluntariatul nu-ti place? Uite, ai o ocazie foarte buna sa ajuti comunitatea celor din Ucraina, sa te implici alaturi de romani in strangerea de alimente, medicamente. In Bucuresti sunt multe centre, dar si in celelalte judete. E foarte frumos sa contribui cu ceva. Stii ca nu stai degeaba in fata suferintei altuia.
Pe Facebook gasesti tot felul de grupuri de dezvoltare organizate de psihologi clinicieni. Incearca, poate se fac in weekend sau dupa programul tau de munca.
Colegii de la job cum sunt? Ai rugat pe cineva sa iasa cu tine la cafea sau intr-o calatorie?
Pare simplu de spus, dar greu de facut. Nu pune niciodata presiune pe tine. Discuta cu persoanele care ar rezona cu tine.
Nu te lua dupa altii. E dreptul tau sa fii selectiva, sa iti alegi cercul de prieteni.
Esti introverta ca multi altii. Iti faci mai greu prieteni ceea ce nu e iesit din comun. Cand intalnesti pe cineva cu care simti ca rezonezi spune-i anumite informatii esentiale despre tine.
Pe aplicatiile de dating depinde de noroc. Sunt care cauta relatii serioase, aventuri ori discutii sa treaca vremea. Sigur e cineva si pentru tine. Uneori ce ne dorim vine mai tarziu... fix cand nu ne asteptam.
Nu forta lucrurile, incearca sa fii tu insati. Pana atunci nu te descuraja!
Ea se refera la prieteni nu la libidinosi disperati dupa femei
Cu siguranță asta o doare cel mai tare, daaaaaaa. Bravooo, ai identificat corect, meriti un premiu!