anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 9 ani de la scoala imi place de o fata acum catva timp eram impreuna pana cand odata ne-am dus la baie amandoi si cand am venit inainte sa intrm in clasa am vrut sa ne pupam si nea vazut o profa nea certat si de atunci numai e cu mine si de atunci se intr-un fel ma ignora sa zis asa intrebarea ce pot face sa fim din nou impreuna. FUNDA!

14 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

La noua ani? Poate ii e frica de profa, mai stii?
Dar tu ai grave probleme cu gramatica...

| Carmen100 a răspuns:

Ma, copilu' laughing La varsta ta ma jucam cu cuburi si papusi nici nu ma gandeam la treburi de genu' laughing
Du'te si fa'ti temele de vacanta si lasa fata in pace ca e bine ca te'a "lasat" laughing

| SweetChild1 a răspuns:

Serios... La 9 ani? Ești penibil. Nici nu ai știut să scrii bine întrebarea și tu te uiți după fete. Spun adevărul acum, pentru că atunci când vezi un puști care abia a învățat să citescă și este deja implicat într-o "poveste de dragoste" te apucă râsul. La asta stai mereu și te gândești, în loc să înveți. Pune mâna pe carte.

| PisicaDragutza3 a răspuns:

Sall scuze dar nu ma pot abtine erolling on the floor Pai ea nu mai vrea sa fie cu tine caci o sa-i faci probleme cu scoala. Fi mai cuminte si dupa o sa se pupaceasca iar cu tine.( Dar mai intai eu zic sa inveti la scoala laughing )Funda?

| ElenaIsabella02 a răspuns:

Bai,daca la 9 ani te uiti dupa fete la14 ani o sa te *** sau ce? Stai in banca ta, ca sa nu se intample si mai rau:sa-ti cheme parintii la scoala si sa le spuna de aceasta "aventura " a ta.

| StefyBoy a răspuns:

Pai, mai intai ia Dex-ul daca ai asa ceva, mai rasfoieste-l sa inveti sa scrii. Si apoi:
Invata sa nu mai intri in toaleta fetelor, ca ma gandesc ca sunt toalete separate

| Ctiberiu a răspuns:

rolling on the floor))) Ba pustiu, invata mai intai sa iti suflii nasu si apoi sa te uiti dupa fete, generatie de ***. rolling on the floor

| Marinela74 a răspuns (pentru Ctiberiu):

Ha Ha True Story! laughing

| noneofyourbuisness a răspuns:

Iesi acasa.Du-te si invata si lasa fetele.laughing)

| Lepadatu_Petrus_2000 a răspuns:

Fa-o gelosa sau ceva de genu arata-i ca nu-ti pasa ca te ignora
Ba si voi ce aveti el a intrebat ce pote face nu vroia sa fie judecat

| PisicaDragutza3 a răspuns (pentru Lepadatu_Petrus_2000):

Poate* Esti de varsta luilaughing Punctul? Semnuul exclamari? Punct = ''.'' Exclamare= ''!''.

| sinziana14 a răspuns:

9 ani? serisos? eu la 9 ani ma jucam pe afara cu copii de varsta mea, sau ma pregateam pentru examenul sin clasa a4a tongue

| Bușonică12 a răspuns:

Bai pustiulica eu zic sa te potolesti si la varsta ta sa te gandesti la calificative sau ce luati voi si nu dupa fete. Poate fi destul de periculos. Poate sa iti cheme parintii si sa te suspende.Totusi,ca sfat prietenesc, incearca sa vorbesti cu ea.Bafta! laughing))))