La noua ani? Poate ii e frica de profa, mai stii?
Dar tu ai grave probleme cu gramatica...
Ma, copilu' La varsta ta ma jucam cu cuburi si papusi nici nu ma gandeam la treburi de genu'
Du'te si fa'ti temele de vacanta si lasa fata in pace ca e bine ca te'a "lasat"
Serios... La 9 ani? Ești penibil. Nici nu ai știut să scrii bine întrebarea și tu te uiți după fete. Spun adevărul acum, pentru că atunci când vezi un puști care abia a învățat să citescă și este deja implicat într-o "poveste de dragoste" te apucă râsul. La asta stai mereu și te gândești, în loc să înveți. Pune mâna pe carte.
Sall scuze dar nu ma pot abtine e Pai ea nu mai vrea sa fie cu tine caci o sa-i faci probleme cu scoala. Fi mai cuminte si dupa o sa se pupaceasca iar cu tine.( Dar mai intai eu zic sa inveti la scoala )Funda?
Bai,daca la 9 ani te uiti dupa fete la14 ani o sa te *** sau ce? Stai in banca ta, ca sa nu se intample si mai rau:sa-ti cheme parintii la scoala si sa le spuna de aceasta "aventura " a ta.
Pai, mai intai ia Dex-ul daca ai asa ceva, mai rasfoieste-l sa inveti sa scrii. Si apoi:
Invata sa nu mai intri in toaleta fetelor, ca ma gandesc ca sunt toalete separate
))) Ba pustiu, invata mai intai sa iti suflii nasu si apoi sa te uiti dupa fete, generatie de ***.
Fa-o gelosa sau ceva de genu arata-i ca nu-ti pasa ca te ignora
Ba si voi ce aveti el a intrebat ce pote face nu vroia sa fie judecat
Poate* Esti de varsta lui Punctul? Semnuul exclamari? Punct = ''.'' Exclamare= ''!''.
9 ani? serisos? eu la 9 ani ma jucam pe afara cu copii de varsta mea, sau ma pregateam pentru examenul sin clasa a4a
Bai pustiulica eu zic sa te potolesti si la varsta ta sa te gandesti la calificative sau ce luati voi si nu dupa fete. Poate fi destul de periculos. Poate sa iti cheme parintii si sa te suspende.Totusi,ca sfat prietenesc, incearca sa vorbesti cu ea.Bafta! ))))