| Ioana4578 a întrebat:

Am aflat acum 3 zile ca iubitul meu fumeaza. Si nu prea sunt de acord cu asta. I-am spus sa se lase si a zis ca nu acum. Cum as putea sa il conving sa se lase de fumat? Dau funda pentru cel mai bun raspuns.

Răspuns Câştigător
| Àηđяεëa a răspuns:

Spune-i simplu ca o sa ajunga fara dinti in gura.o sa ii inoate proteza seara intr.un pahar cu apa ..ficatu' saracu o sa se duca d***u..si.o sa moara inaintea ta..cu toate ca nu cred ca o sa functioneze happy

4 răspunsuri:
| xXxMeLexyxXx a răspuns:

Nu o sa se lase laughing doamne e greu sa te lasi si nu o sa o faca te asigur adica o sa fumeze cand nu esti tu pe langa el...

| Wøodenpints a răspuns:

Fumează cumva pe banii sau plămânii tăi? Dacă îi face plăcere, nu înțeleg de ce vrei să te bagi și să-l faci să se oprească din ceva ce-i place.

| Ioana4578 explică (pentru Wøodenpints):

Nu fumeaza pe banii mei, nu pe plamanii mei, dar este iubitul meu si trebuie sa iau masuri, pentru ca il iubesc. tongue

| Wøodenpints a răspuns (pentru Ioana4578):

Așa, și? Crezi că o să fie iubitul tău toată viața? Și a-l iubi înseamnă a-l priva de o plăcere?
Îmi place cum voi ăștia nefumătorii aveți impresia că cei care fumează nu sunt conștienți de efectele nocive ale țigărilor, și vreți "să le deschideți ochii". Stai tu liniștită că orice fumător știe cât de dăunătoare îi este plăcerea lui, și își asumă asta. Nu-i nici unul care să spună "nu știam că tigările îți fac rău, dacă stiam nu mămai apucam de fumat". Toți știu că fumatul dăunează. Așa, și? Cam orice chestie pe care o bagi în tine îti provoacă cancer. Fumatul este la fel de dăunător pentru organism cum sunt cartofii prăjiți, supa la plic și mâncarea de la McDonalds. Toate au chestii dăunătoare în ele. Probabil dacă prietenul tău ar începe de mâine să bage cartofi prăjiți în el în fiecare zi și să bea câte doi litri de cola, nu i-ai spune să se lase de asta. Iar cartofii prăjiți cu cola sunt mai nesănătoși decât tutunul.
Nu vă mai căcați pe voi "dacă îl iubesc nu vreau să-și distrugă sănătatea...etc". Pe tine nu te afectează viviul lui, iar el este pe deplin conștient că îi face rău.