| pinky_2278 a întrebat:

Am aflat despre acest site de la niste prieteni pe care i-ati ajutat si pe ei si ma interb daca ma puteti ajuta si pe mine va roog. Mi-am facut cont pe acest site dar nu prea stiu cum sa imi pun o poza.Am cautat peste tot dar nu pot sa mi dau seama cum se face.Va rog sa ma ajutati si sa nu radeti de mine pentru aceasta intrebare, stiu ca e putin cam stupida dar va rog sa ma ajutati.:*:*

Răspuns Câştigător
| RockaruL a răspuns:

In partea stanga a monitorului o sa vezi ca sunt scrise mai multe chestii.dai la editare profil si mai jos scrie browse...dai acolo si iti cauti o poza in calculatorul tau de acolo! dai pe ea apoi dai ok si salveaza profilul...
succes!

4 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

In stanga,dai la Editare Profil si jos dai la Chose File casuta aceea gri,si acauta poza dupa care, dai Salveaza profilul in prtea de jos, si asa ti-ai pus poza. Daca vrei mai multe edspre TPU intra aicea http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
pentru a afla despre ce si ce trebuie sa faci pe TPU.
Mult noroc!

| KarmaPolice a răspuns:

In stanga ai un "buton" cu editare profil, dai pe el si in dreapta o sa-ti apara mai multe lucuri, iar jos de tot ai un buton cu "browse" dai pe el si-ti alegi o poza du pacare dai Ok si apoi "salveaza profilul". Poza n-o sa apara chiar imediat ci dupa 5-10 minute

| annna a răspuns:

De duci la editare profil si gata...

| RrEe4 a răspuns:

Dai la editare profil (in stanga unde te-ai logat deasupra mesajelor) dai clic acolo si te duci jos unde este butonul Alegeti fisierul. dupa ce ai ales fisierul dai salveaza profilul...