| marya_9643 a întrebat:

Buna TPU...am app 15 ani si sincera sa fiu nu arat asa de bine(fizic vorbind) si acest lucru ma termina.Sunt mai slabutza am 48kg si 1.65inaltime.
problema mea este urmatoarea: cu 2 ani in urma m-am indragostit de un baiat care locuieste aproape de mine...totul a inceput dintr-o gluma. am inceput sa-l iubesc si la un moment dat incepusem sa-l resping.probabil si asta ne-a despartit. Dupa ceva timp mi-am dat seama ca il iubesc cu adevarat dar el se combiase cu o alta fata ( care la varsta ei 13 ani arat fff bine) si am crezut ca e o gluma.
Dar el a inceput sa aiba ceva mai serios cu ea si de atunci incepe chinul meu
nu mai pot plangeam si noapte. De 2 ani d zile tot asa o duk. ma gansec la el si il iubesc enorm dar nu am ce ma mai fac
acum am auzit ca s-a despartit de ea dar nu pot sa intervin
si faza cea mai proasta e ca el locuieste in apropiere si il vad din cand in cand
j el mia mai dat sperante pentru ca imi mai trimitea mesaje si vb si p mess si imi zicea,, iubita" sau ceva de genu si sincera sa fiu nu stiu ce sa fac. sa incep o alta relatie cu alt baiat? Sa mai astept poate, poate se intampla ceva? si nu stiu ce sa fac as vrea sa ma mai ingras poate asa mai prind ceva forme.va rog ajutati-ma. Orike sfat e bun venit...multumesc mult

4 răspunsuri:
| Marcela a răspuns:

Sincer nu totul tine doar de forma in care atati happy
ia-ti inima in dinti si vb pur si simplu cu el poate poate se consoleaza cu tine si ajungeti la ceva serios happy

| Leaflets a răspuns:

Marcela, fara suparare...A consola inseamna a alina sufletul cuiva suparat...cred ca ai vrus sa scrii : "Poate se CONSULTA". Referitor la problema ta, Maria, trebuie sa ii spui ce simti happy

| Maryan14 a răspuns:

Incearca sa ii spui in fata ca iti place de el si apoi sarutal big grin iar el daca nu respinge inseamna ca te place

| LizzieBenett a răspuns:

Esti prea tanara ca sa astepti ani de zile pentru un singur baiat...sigur cunosti si alti baieti,asa ca mai bine l-ai uita pe acesta si ti-ai incerca norocul cu altulwinking uneori e foarte greu sa intelegem ca trebuie sa traim in prezent si ca unele lucruri s-au intamplat,gata,fac parte din trecut si n-are rost sa asteptam... cat despre fizic,primul pas pentru a arata mai bine este sa fi multumita de tine,chiar daca e greu,uita-te la toate partile tale frumoase si priveste fata frumoasa din tine! Ai sa vezi ca automat si cei din jur te vor privi altfelhappy Apropro, atitudinea conteaza foarte mult, uneori mai mult decat aspectul fizic. Sper ca ti-am fost de folos! Succes!