| marya_9643 a întrebat:

Buna TPU
am app 15 si nu sunt asa de multumita de felul in care arat. Va rog sa nu spunsti ca sunt probleme stupide sau ceva de genu. stiu ca multi vor spune ca atitudinea conteaza...si stiu. De ex in fata prietenilor sau colegilor sunt placuta si chiar dac mai zic rautati ma fac ca nu-i aud
Dar pentru mine conteaza mult. as vrea sa ma mai ingras poate prind si eu forme mai accentuate.mentionez am 48kg si 1.65inaltime. Sunt inalta la varsta mea dar slabutza. daca stiti o dieta poate mai iau in greutate ceva va rog sa-mi spuneti sau vre un sfat
Multumesc anticipat:*

Răspuns Câştigător
| andreeutzaa a răspuns:

Si eu am avut probleme cu greutatea.Mancam mult si nu ma ingrasam deci cei care zic sa te indopi cu grasime, si carni gresesc.Un motiv poate fi metabolismul tau. Oricum nu esti asa slaba, ti-ar ajunge putine kile.Mananca 3 mese pe zi, la ore fixe, in asa fel incat corpul tau sa se obisnuiasca.Mananca mancauri bogate de proteine si carbohidrati. Evita mancarurile prea grase( sunt o cauza a celulitei).
Astfel, ca sa iei in greutate trebuie sa incluzi in meniu acele mancaruri bogate in calorii. De ce? Simplu! Caloriile sunt transformate in sange in grasimi, din care organismul isi ia energia.
Incearca sa cresti numarul de porti, dar fara sa abuzezi de zahar sau de grasimi. Invata sa nu sari peste mesele zilei, cea mai importanta masa este micul dejun.
Bea multe lichide care sunt bogate in calorii (suc, lapte, milkshake). Mananca legume, orez, paste fainoase, cartofi, morcovi si dovleac. La care adauga iaurt, sosuri, smantana. Mananca paine cu seminte. Un plus de 1000Kj in meniul zilnic, inseamna aproximativ un kilogram pe saptamana.
Iata o lista a grupelor de alimente, pe care e musai sa le consumi, ca sa poti castiga kilograme:

1. grupa produselor lactate: lapte, branza, iaurt, inghetata
2. grupa produselor pe baza de carne: carne, peste, oua, mazare, nuci, carne de pasare.
3. grupa legumelor: proaspete, inghetate, conservate sau sub forma de sucuri.
4. grupa fructelor: prospate, inghetate, conservate, sucuri.
5. grupa cerealelor: cereale, variante de paine, paste fainoase, brioase, clatite, orez.
Sper sa te fii ajutat:*

2 răspunsuri:
| Amy a răspuns:

Nu esti chiar asa slaba. oricum daca vrei sa te ingrasi, in primul rand am auzit ca trebuie sa mesteci foarte bine, pentru ca stomacul sa poata digera, mananca si u fast-food, seara(cu toate ca nu est sanatos).

| Stefania96dfg a răspuns:

Fiecare e frumos in felul lui! Daca vrei sa te ingrasi, desi nu cred ca ar trebui, mananca multa ciocolata seara, carne, grisine, ceva cu multe calorii care ingrasa! eu ti-as recomanda sa nu te ingrasi, mai tarziu poate o sa regreti