| AndreeaDeutza39 a întrebat:

Am aproape 13 ani si vreau sa stiu daca pot purta sutien de la varsta asta. M-am masurat si e diferenta de 10 cm, cred ca intelegeti voi. Si au inceput sa ma doara sanii cand sar, daca nu port sutien. Vreau sa stiu daca e ok a port de acum si ce alte sfaturi mi-ati mai putea da? Ofer fundita, bineinteles.
P.S Scuzati categoria dar e cea mai vizitata.

Răspuns Câştigător
| clau988 a răspuns:

Da poti sa porti. nu ti se intampla nimic. cred ca ti se potriveste cupa A

5 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Daca asta iti doresti si simti nevoia, da. Poti incerca intai o bustiera, e mult mai buna pentru sport, decat un sutien.

| Charice a răspuns:

Pai da ai putea purta si sutien la varsta ta daca iti permiti laughing) Dar nu exagera iti poate lasa rani happy acasa incearca sa porti o bustiera lejera si foloseste sutienul doar atunci cand te duci la scola sau in alte locuri happy

| Rox1610 a răspuns:

Sutienul nu este folositor la nici o varsta. Este facut pentru a da un aspect exterior placut, insa nu este deloc sanatos. De la purtarea sutienului indelungata, pot aparea inclusiv dureri de spate si ti se pot lasa sanii, nu cred ca ti-ai dori ca atunci cand abia iti vor creste sanii sa ii ai lasati. Eu am 17 ani si nu port sutien decat ocazional cand este o necesitate (daca se vede prin haine sau ceva de genul) si se vede ca nu port sutien, am niste sani foarte frumosi.

| MiKiDuTzaEo a răspuns:

Buna! Eu am aproape 14 ani. Si port sutien de la 13 ani! Mi se pare ceva normal..Deoarece depinde de dezvoltarea pe care corpul tau o are!winking

| mimiwewem a răspuns:

Bună, poți purta, dar eu ți-aș recomanda bustiera.