| Anonim200024 a întrebat:

Am aproape 15 ani si probabil ca majoritatea vor crede ca voi fi putin deplasata, dar chiar imi fac griji in privinta unei probleme. Am cautat pe internet si cred ca am sani tubulari si din cate am citit sunt, cum ar veni, un tip de sani deformati. Sunt destul de ingrijorata, nu numai din privinta aspectului, insa probabil cand voi creste imi voi dori sa imi intemeiez o familie si voi intampina cateva probleme la alaptare. Acest lucru, cum era prezentat in articol, poate fi luat si drept o boala. Singurul lucru la care pot apela este operatia estetica, dar eu nu vreau sa fac acest lucru, mereu am incercat sa apreciez tot ceea ce am primit de la natura asa cum este. Sunt fata si nu pot sa spun ca aspectul meu nu ma intereseaza, mai ales intr-o societate care judeca din ce in ce mai aspru la acest capitol. Daca va confruntati cu o astfel de problema, aveti sfaturi sau aveti mai multe informatii, care sunt corecte bine-inteles va rog sa imi spuneti. As dori ca cei care au intentia de a scrie ca raspunsuri comentarii de nimic, in care sa ma jigneasca, in care sa isi scoata la iveala "intelepciunea adultilor si prostiile adolesentilor" sa se abtina. Va multumesc anticipat!

1 răspuns:
| TheMisunderstood a răspuns:

Buna! Si eu am o problema asemanatoare si ma simt exact la fel ca tine. Din ce ai spus aici ai cautat pe internet doar. Sfatul meu este sa ii spui mamei tale despre problema ta si sa mergeti impreuna la doctor, poate pana la urma nu e nimic grav. Eu asta am facut, am mers la o gramada de doctori, iar toti mi-au spus ca e un defect si atat, nu e nicio boala, nu se poate face nimic, numai operatie estetica daca vreau sa ma simt eu mai bine cu mine. Multa bafta si insist sa mergi la doctor, nu ai de ce sa iti fie frica.