| Gabriella98 a întrebat:

Am aproape 16 ani si fata de celelalte fete de varsta mea, am foarte multe cosuri pe fata. Ce ar trebui sa folosesc pentru a scapa de ele? Daca ati fost in situatia mea, ce remediu ati folosit? Ofer funda happy

5 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Draga sunt foarte multe fete cu acnee nu esti doar tu. Asa se intampla in general la unii adolescenti, ar trebui sa mergi la un doctor sau ceva, decat sa te faci cu cine stie ce prostii apoi sa fie grav.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îți recomand infuzia cu ceai de mușetel. La mine a mers. Baftă!

| stroedaniel13 a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la un doctor dermatolog, dar poti merge si la cosmetica

| AnnaKarenina666 a răspuns:

Într-adevăr cel mai bun sfat e să mergi la un doctor dermatolog ca să fii sigură că faci ceva bine și care o să dea și rezultate într-un timp scurt. Dar poți încerca să-ți cumperi loțiuni tonice pentru ten gras, mixt sau pentru ten cu tendință acneică. Dacă nu mă înșel, pe lângă firme ca Nivea, Elmiplant, etc. poți să găsești chiar la Avon unele bune. Cel puțin mie mi-au fost okay când am avut nevoie. Loțiuni cu acid salicilic. Sper să scapi de ele! Baftă!

| Inna_All_1995 a răspuns:

Eu m-am dus la farmacie si i-am explicat farmacistei, iar ea mi-a recomandat zineryt ( in jur de 35 lei ) La mine a avut efect ( nu pot sa spun ca n-am nici un cos pe fata, insa de cum eram.Acum abia imi apare un cos pe saptamana ).