| Desdemona95 a întrebat:

Am aproape 18 ani (fara o luna) si, de curand, m-am apucat de scoala de soferi pentru categoria B datorita faptului ca-mi doresc sa fiu independenta din punctul asta de vedere, sa nu mai incurc pe altii sa ma duca in locul X, Y. Bun. Ieri am avut prima mea sedinta de condus si pot sa zic ca a fost bine (eu mai condusesem si inainte 2-3 km pe drumuri agricole, dar rarut) iar intructorul meu mi-a spus ca ma descurc bine si ca ii place ca sunt perspicace. Dar totusi, parca sunt eu nemultumita de mine. Am incercat sa ma concentrez, mi-a iesit, dar m-a obosit foarte tare, mi se pare ca sunt prea multe lucruri de facut intr-o fractiune de secunda, sa nu mai zic de febra musculara de la picior si mana. Desi sunt si eu constienta ca pentru prima sedinta a fost bine, parca sunt dezamagita de mine (credeam ca o sa iasa totul wow) si, sincera sa fiu, nu mai stiu daca m-as vedea singura la volan.La voi cum a fost si ce ma sfatuiti? Multumesc anticipat!

2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Sa ai incredere in tine!
Toti au fost asda la inceput.
Dar tu, trebuie sa te incurajezi si sa iti acorzi incredere!
Nu poate fi wow chiar din prima sedinta.
Mai ales ca nu ai condus destul de mult, fie si pe drum agricol.
Mult succes!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Febra musculara la mana? Dar ce ai facut?

De ce aveai impresia ca im prima sedinta o sa inveti sa conduci? Mai discutam dupa prima mie de km.