| Claudiamariamarcu14 a întrebat:

Buna TPU,am auzit că melodia Dark horse de Katy Perry, a fost scrisa celui rau si daca am ascultat-o nu sunt de partea satanei si nu am sufletul vandut?

6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu.

| AlexValentinn a răspuns:

Sunt multe care se zice ca ar fi facute pentru cel rau sa zic asa sau in care apar simboluri masonice ex: Rihanna - Umbrella, Lil Wayne ft Fat joe - Make it Rain, Lil Waine ft ya bo - rain man, eminem - 3 am

| CiprianZisSpartanu a răspuns:

Ai facut un pacat strigator la cer si este iremediabil. du te la un preot in cel putin 24 de ore sau vei fi decapitata sa ti ia necuratul sufletul sa l vanda fecioarei Maria si se va mai naste un Iisus care va extermina tot ce exista si va fi numai vina ta opreste te inainte sa distrugi omenirea om bun de nimic. Pocaieste te intru slava lui Dzeu sau vei indura consecinte aspre caci cei ce si vand sufletul nu mai ajung in rai si sunt torturati in iad

| ion326 a răspuns:

Femeie fa ceva cu viata ta și nu mai pune întrebări de genul ca ești patetica. În locul rudelor tale te-aș duce pe la un psiholog ca ai nevoie.

| bianca47 a răspuns:

De partea satanei? nu exista nimic de genul si niciodata nu a existat, nu mai crede toate cacaturile

| bianca47 a răspuns:

Katy perry e super misto happy