| silvian12 a întrebat:

Buna TPU.Am auzit ca nu ii bine sa ai multe alunite. Ii adevarat? Eu am 26 de alunite, oare pot avea o "ceva"?

Răspuns Câştigător
| ingerashhhh a răspuns:

Buna,nu au alunitele nimic, eu cred ca am vreo 26 de alunite numai pe fata,dar inca pe maine, picioare si spate, cred ca sunt de 2 ori mai multe.Nu ai nimic,fiecare om are alunite,doar ca unui au mai multe,altii mai putine.Din contra eu cred ca alunitele sunt ceva dragut,mie de exemplu imi plac, si prietenului meu la fel, mereu ma pupa pe alunite.Fii linistit totul e ok, nu e nimic rau, o zi minunata pa pa

4 răspunsuri:
| Ryuk751 a răspuns:

Din cauza aluniteleor poti avea cancer la sange daca te expui mult in soare deci aparate mai bine de soare.nu intelege gresit poti sa stai la soare dar nu sta mult poti sta 2 - 3 ore dar mai mult nu. funda?

| Roxett a răspuns:

Nu e bine daca sunt cancerigene sau daca le expui la soare. dar in rest nu ai ce sa faci, toti avem alunite.

| Simoo14 a răspuns:

Nu cred ca ai ceva, adica eu am mai multe ca tinehee hee dar nu se observa pentru ca sunt imprastiate si mici unelehee hee.Eu cand am fost la doctor nu mi-a spus nimic de alunite, deci parerea mea e ca nu ai nimic deci stai linistitwinking

| Bybyiii a răspuns:

Nu se intampla nimic doar ca uneori te vor dezavantaja.la unele servicii unde nu trebuie sa ai semne care ies in evidenta.dar este mai putin important. oriucmsa nu le spargi si nu le mai numara ca se inmultesc[ crede-ma:d]