anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am avea o intrebare:Cum pot sa ma ingras fara sa folosesc pastile sau ceva de genul acesta am 46 de kg si vreau sa ma ingras un pic fizic dar eu mananc destul de mult dar tot nu mi se pune putina grasime va rog spuneti-mi ce ar trebui sa mananc ca sa ma ingras dar sa stiti ca eu nu pot sa mananc salam sau slanina ca nu-mi place dau funda pentru cel mai bun raspuns! happy

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuze.Am dat funda lui adisala sin greseala.Scuze am vrut sa-i dau funda lui antigoni.

| antigoni a răspuns:

Doar un nutritionist iti poate da raspunsurile potrivite. Pentru ca fiecare organism reactioneaza altfel. Eu iti pot da numai sfaturi generale: mananca mai multe calorii decat consumi. Asta nu inseamna sa te indopi de la fast food. Mananca dimineata cereale cu lapte nedegresat, nu te feri de paine, carbohidrati in general (cartofi, orez, paste fainoase), mananca dulciuri, dar nu exagera! Alege fructele, mancate seara, acestea ingrasa. De ce? Pentru ca au fructoza (tot un fel de zahar, dar natural) si te vor ingrasa. In rest, nu iti refuza produse de patiserie si gustari cum ar fi: langosi, gogosi, turte, placinte, prajituri, fursecuri, sticksuri, cornuri)...nu se poate sa nu te ingrasi big grin si mananca bine seara.