| BlueDreams a întrebat:

Am avut acum 2 nopti un vis tare ciudat, cel putin ciudat fiindca pe mine m-a cam speriat.Am tot cautat semnificatii si am intrebat mai multe persoane dar nimic.Deci era cam asa: Eram eu, intr-o camera vopsita complet in alb, pe un pat alb cu cearceafuri albe si eram imbracata in alb (cam mult alb, stiu). In incapere nu era decat patul, iar eu stateam culcata, eram foarte palida. Aveam in mana un ciob si partea ciudata, imi taieam venele.Chestia e ca repetam acest lucru iar pielea parea sa se regenereze in cateva secunde, pratic se cosea singura.Ciudat este ca nu simteam durere sau altceva, ba mai mult pot sa zic ca eram destul de linistita.Sangele era de un rosu extrem de aprins.Acum nu stiu, dar voi ce ziceti? Ce semnificatie ar putea avea? Si va rog evitati raspunsuri de genul "esti nebuna" etc, pana la urma vise avem cu totiiwinking. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Nirvana a răspuns:

Eu cand visez sange mi se intampla de fiecare data ceva rau. Absolut de fiecare data. In opinia mea incaperea inseamna viata ta care aparent e fara probleme, dar totusi goliciunea se simte. A intervenit rutina (actiunile tale nu te mai influenteaza), poate ca nu mai simti placere in ceea ce faci, poate ca esti plitisita de ceea ce ai acum. Iar sangele are o simbolistica mai aparte. Poate fi ceva rusinos, dar cu care tu esti obisnuita, iar faptul ca pielea se regenereaza poate insemna ca ramai indiferenta la tot ce se intampla si nu ai reactie in raport cu ceilalti. Repet este strict parerea mea. Totusi sunt pasionata de simbolistica, de antropologie si lucrurile astea pe care oamenii rationali le cred o stupizenie.

5 răspunsuri:
| Beibiii_4715 a răspuns:

Nu mi sa intamplath asa ceva... e doar un visoh go on

nu te speriaa

oh go on

dar e cam ciudat

:-s

| Lollidela a răspuns:

Pai. nu stiu e ciudatlaughing (ma refer la vis). alb. e ceva de bine presupun.sange.te dai re regenereaza pielea.cred ca o sa ai in viitor ceva probleme si le vei trece cu bine. sau ceva de genu.nu stiu. e doar un vis. tine minte ca poti face orice intr-un vis

| ancaa_1330 a răspuns:

Te uiti cumva la heroes?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai vazut vreun film asa sau ai citit ceva de genu`... zic si eu

| BlueDreams explică:

Nu nu am vazut niciun filmlaughing, dar aveti dreptate, adica e ciudat.Pana la urma sunt doar vise. Oricum multumesc pentru raspunsuriwinking