| usernamealy a întrebat:

Buna TPU

Am avut ciclul luna trecuta in 23 aprilie si am facut sex protejat in 5 mai (perioada fertila), dar totul a fost ok, prezervativul nu s-a rupt. Saptamana trecuta am luat calciul -magneziu si zinc. Acum e 24 mai si inca nu mi-a venit si nici nu am simptome. oare de ce? sa fie din cauza pastilelor sau pentru ca eram in perioada ferila?

Astept raspuns! Multumesc!

3 răspunsuri:
| ovidiu2295 a răspuns:

Probabil corpul tau trece printr-o dereglare hormonala. Nu ar trebui sa fii ingrijorata in privinta asta daca actul sexual s-a produs asa cum spui.

| IoanaCristina26 a răspuns:

Buna usernamealy.Am incercat sa iti trimit 3 mesaje pe privat dar nu stiu de ce nu mi le trimitethinking ...Cum ai vazut si eu am trecut prin aceeasi situatie, dar la mine cel mai probabil a fost din cauza faptului ca eram foarte stresata cu niste examene pe care le aveam in perioada aceea si de aceea imi impuneam/imaginam anumite simptome.La scurt timp dupa, mi-a venit menstruatia.
In cazut in care nu s-a rupt prezervativul si nici nu ati avut alte "jocuri" posibil riscante-tinand cont ca erai in perioada fertila, nu ar trebui sa iti faci griji.
Din cate vad, teoretic menstruatia ar trebui sa apara chiar in perioada asta.Eu zic sa nu iti faci griji momentan, asteapta sa vezi poate vine. daca nu apare in 10-15 zile fa un test de sarcina pentru a fi sigura.Multa bafta!

| usernamealy explică (pentru IoanaCristina26):

Mersi pentru raspuns! mi-a venit ciclul insfarsit azi yeey big grin