Hey!
Sper din suflet ca ai inventat totul...
Ai scris relativ corect deci nu cred ca ai probleme cu capul... probabil ca esti doar speriata.
De pe ce site ai cumparat chestia aia?
Ai facut multe greseli... in primul rand nu e bine sa cumperi decat de pe site-uri unde platesti la primirea coletului.
Totusi nu are logica. Ce sa caute sticla cu apa acolo?
Daca ai facut acele lucruri atunci nu stiu ce sa spun... nu poti decat sa vorbesti cu parintii tai. Pana la urma tot o sa afle.
Vrei sa mori?
Se pare ca mama ta se comporta asa cu tine din anumite motive... avea dansa anumite banuieli ca nu e bine sa te lase singura.
Sincer, nu am cum sa cred asa ceva dar daca e adevarat atunci cel mai bine vorbeste cu parintii. Noi nu avem ce sa-ti facem si probabil ca nici dansii nu prea au multe optiuni.
Ai omis cateva lucruri care pur si simplu mi se par mai mult decat absurde. *chiar daca povestea pare reala*
1. Ce naiba sa caute sticla aia cu apa in colet?
2. Ti-ai cumparat telefon cu banii aia?
Tu stii cat de mult costa un organ?
Iphone 6 gasesti naiba si cu 2500 de ron, si cu mai putin daca are defecte sau daca este 2-nd hand.
Nu are logica! Banii aia ii strangi in 3 luni de vacanta daca lucrezi la Annabella sau la cine stie ce market prapadit.
In fine.
Succes!
Priveste lucrurile cu optimism, ai un Iphone 6 pe care l-ai indoit. Ai realizat visul vietii tale, restul ce mai conteaza? Si mai ai un rinichi pentru urmatorul Iphone 7.
Mai mult decat atat nu pot sa spun... Operatia pentru infectie e gratuita prin sistemul de asigurare.
Daca chiar e real ce ai scris aici, eu iti propun sa vorbesti cu parintii tai.
Sigur ai 19 ani? - nu prea imi vine a crede
Recunosc ca adevarul din istorisire a mai fost alterat pe ici pe colo...dar in esenta am fost sincera...Ideea e ca nu stiu cum sa procedez pentru a marturisii si sunt teribil de speriata
Dupa ce ti-a scos rinichiul, ai stat internata undeva?
Nu prea cred ca ti-au scos rinichiul si la 5 minute dupa ai inceput sa alergi pe strada.
Binenteles ca nu Am stat mai multe zile in spiatl. Dupa cum am scris, mama era plecata de joi timp de o saptamana iar tata era in afara. Tin minte ca am fost sedata dar mai mult de 5-6 zile nu cred c-am stat. La sigur.
Nimeni nu a spus ca as avea-o. Si stiu si ma simt ca cea mai retardata persoana din lume deci in loc de critici care nu-mi sunt de folos as accepta sfaturi. Off Doamne! :'(
Nu-i adevarat, ai scris ca dupa un timp ai inceput sa te simti rau si te-ai dus la un control, unde ai aflat ca ai o infectie.
Eu am intrebat ce ai facut imediat dupa ce ti s-a scos rinichiul...
Ce mi-ai raspuns tu, nu se pupa cu povestea scrisa initial.