Mi s-a intamplat la fel.iTI DAU niste sfaturi sper sa le folosesti. Fata aceea care credeai tu ca iti este prietena si de care te lega o prietenie frumoasa nu e cine pare.Probabil s-a folosit de tine tot anul pentru ca nu avea cu cine sa stea si acum te-a dat naibii. Daca nu o sa iti mai dea nici macar un telefon sau un mesaj pe mess inseamna ca nu tine la tine si nu are rost sa iti bati capul cu ea.Las-o pe ea sa faca primul pas, nu numai tu.SI o sa iti dai seama ce fel de prietena e. Exact la fel am patit si eu.Mai sunt si fete din astea. Sper ca te-am ajutat.Pwpp :*
Poate nu era o prietena asa buna daca nu prea te mai baga in seama, sau poate a intervenit intre voi ceva, de care tu nu-ti mai amintesti..."nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita, nu te vor face sa plangi.". partea rea: ti-ai pierdut o prietena draga.partea buna: au mai ramas doar prietenii adevarati :bd
Daca iti era prietena adevarata nu facea asa.
Si mie mi-se intampla la fel...
Sun-o odata si iesiti afara (cofetarie,piterie,etc.) fara ceilalti prieteni sau daca preferi puteti iesi cu tot grupul.Cel mai bine e sa vorbesti cu ea despre asta. Daca spune ca nu mai are chef sa iasa cu tine inseamna cu nu este prietena ta(s-a folosit de tine, sau doar ca sa fie mai populara, etc.).
Discuta cu ea...iti poti face si prieteni noi.
Succes!
misauratcuviata întreabă: