| OmulCareStieCeFace a întrebat:

Am avut o intamplare pana acum 30 min. Povestea incepe la ora 20:00 cand am iesit in parc.
Deci cum am spus am iesit in parc si am hotarat cu un prieten sa vina cu verisoara lui la un suc in 30 min timp in care ne imbrac si plecam. Si la 20:30 ne intalnim in parc ca tot omul si plecam la un bar acolo jucam carti bem suc etc etc. Dupa toate acestea fata dadea sa ma pupe ma trag putin iar ea insista si am cazut in capcana.Ne-am sarutat am jucat carti. La un momendat am inceput sa jucam pe maruntaie 50 bani, 1 leu, 2 lei. Dupa toate astea ma suna mama si imi zice sa ma intorc acasa dupa toate astea ii inchid. Si ma suna din nou si ma intreaba unde sunt ca se aude sgomot si ii zic ca sunt intr-un bar (de aici incepe totul ) imi zice sa nu consum bauturi alcoolice si nah ii zic mai sec bine. Dupa ma suna sa ma intorc imd acasa ca e nervoasa. Ii las fetei nr meu si ma intoc acasa ca tot omul. Ghici ce? Pe strada in spre casa era mama la colt imi iau o palma din senin si imi spune ca miros a tigari si alcool (bai sincer cred ca nu s-a facut cola cu tigari si tutun dar o astept big grin ). Ne intoarcem acasa si ma controleaza la miros. Vruia sa ma duca la politie sa imi faca testul de alcoolemie si ii spun bine imi dau si 3 palme sa ma fav vanat si mai tare si le zic la toti ca mai batut (nu am facut-o). Tot imi repeta sa recunosc ( Ps: eu is la mama pana maine cand ma intorc la tata ca ai mei au custodie comuna ca sunt despartiti etc etc ) si nah eu am baut 1 l apa si mam linistit in final am linistito si pe ea desi cred ca mai e nervoasa. Siiii acum intrebarile (bine inteles funda +vot)
1 cum sa ii spun tatei asta daca imi vede vanataia
2 sa mai vorbesc cu fata?
3 a procedat bine mama?
4 a procedat bine fata?
5 sa ma mai vad cu ei?
6 sa mai ies seara?
7 cum acoper urma?

2 răspunsuri:
| dreamnow a răspuns:

Nu stiu daca sunt in masura sa iti spun ce sa faci, insa iti pot da niste sfaturi happy.

1.Ar trebui sa ii spui tatalui tau adevarul, pentru ca este un lucru important, iar mama ta nu trebuia sa procedeze asa.
2. Daca ti-a placut atentia pe care ti-a acordat-o acea fata atunci vorbeste cu ea laughing.
3. Mama ta nu a procedat bine, deoarece tu ai venit acasa cand ea ti-a cerut asta, nu ai mintit-o in legatura cu locul in care ai fost si nici nu miroseai a tutun si alcool. Si chiar daca ai fi mirosit, nu ar fi trebuit sa te palmuiasca in mijlocul strazii, indiferent de cat de ingrijorata era. Ar trebui sa aiba incredere in tine ca nu faci prostii.
La 4 si 5 tu decizi daca ti-a placut insistenta fetei si compania prietenului.
6.Doar n-o sa stai tot timpul in casa, pentru ca te-a certat mama o data. Daca se mai intampla asta, nu mai accepta palmele mamei si explica-i mamei tale ca nu ai facut nimic rau. Acum depinde si ce varsta ai laughing.
7. Da-te cu putin fon de ten sau pudra doar pe urma.

| William a răspuns:

1. Ii spui direct.
2. Asta e ultima ta grija.
3. Nu.
4. Acum chiar nu conteaza.
5. Care ei? Prietenii tai? Da, nu vad de ce nu.
6. De ce nu?
7. Fond de ten.