anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

happy Am avut o relatie cu un tip care culmea este si cumva vecin cu miine de vreo 2 luni, atrecut o luna si cv de cand ne-am depsartitstraight face! In timpul asta am mai vb pe mess, prim msj la telefon deloc... acum pe la sfarsit in ultimele 3-4 zile dadea semne ca vrea sa se impace cu mine, ma lua cu scumpo ca ar putea sa-si petreaca si timpul cu mine chatterbox! dar astazi la status avea : Nu mai are rost straight face! Ce credeti ac vrea sa insemne? cum ar trebui sa procedez ca eu as vrea sa ma impac cu el, ajuutati-ma [-

Răspuns Câştigător
| DanteInferno a răspuns:

Sfatul meu umil dar intelept cred eu: Nu tine cont ca tu esti fata iar el baiat ...si baietii trebuie sa actioneze. Pune mana si du-te la el si vorbeste cu el,spune ce ai de spus,spune exact cei tu tu pe suflet fara nici o retinere ca nu vei obtine nimic,nu vrei sa i, pierzi? OK du-te la el si spune-i ca ti la el si arata-i sentimentele tale pentru el, niciodata nu vei fi judecata daca faci lucrul asta iar daca simte la el te va intelege si relatia voastra va fi mai puternica, ca oricand, iar daca nu te va intelege inseamna ca nu simte acest lucru pentru tine si nici nu merita sa il privesti. In ambele lucruri ai de castigat ori va ramane in relatie ori vei fi linistita stiind ca nu va potriviti asta este parerea mea.nu vreau funda

6 răspunsuri:
| Lexiiii a răspuns:

Pai a facut asta intentionat cu statusul, sa te framante!winking
Asa ca tu fi desteapta si nu ii fa jocul.
Vorbeste si tu mai mult cu el, si dai de inteles prin orice ca ce frumos era inainte cand erati impreuna. Sau o zi fate ca iti pasa si alta nici nu il baga in seama, si vezi si tu cum reactioneaza. Daca simte ceva, puneti si tu statusuri de indiferenta. Sa vezi cum reactioneaza, ca daca iti pasa numai tie, e degeaba oh go on
XoXo

| Goguletzu a răspuns:

Fai o dragoste in guralaughing)

| Dulkik1cool a răspuns:

Poate statusul lui nu se referea la tine, poate avea o alta problema! Incearca sa discuti mai mult cu el pune-l la incercari si vezi ce poate daca vrea o relatie serioasa cu tine! bafta!

| littleangel97 a răspuns:

Pai buna. Sa stii ca si eu am trecut prin asta.Si stiu ce inseamna. Poate el vrea sa va impacatii si asteapta de la tine sa faci primul pas. Fa acel pas ca mai tarziu sa nu ai ce regreta. Nu are rost sa nu incerci. Gandesti ca poate faci o greseala? Gandreste`te ca viata insasi e o greseala.

| Celia89 a răspuns:

Poate acel status nu ti se adresa tie! Cel mai bine ii sa il intrebi direct ce vrea de la tine, sa aveti din nou o relatie sau sa ramaneti amici/vecini...ar fi bine sa nu iti arati prea tare sentimentele fata de el pentru ca atunci o sa isi ia lumea in cap. Crede-ma stiu ce iti spun! Bafta si sunt curioasa ce o sa rezolvi cu el!

| TeutzaBeYY a răspuns:

Buna! Incearca sa vb cu el si a te apropii mai mult de el si poate te vei putea impaci cu el succes!