Nu trebuie sa gandesti negativ, fii optimista. Tu ai pus gresit problema de la inceput. Poate doamna respectiva chiar nu mai are loc. Nu trebuie sa te gandesti ca s-a suparat pe tine sau ca i-ai gresit cu ceva. Dar daca chiar vrei sa aflii de ce nu te ia si pe tine, poti sa te asezi cu ia la masa si sa îi ceri politicos o explicatie.
Probabil a vrut ceva intimitate cu sotul' -.-
Daca stii ce e aia intimitate poate numai vei intreba altceva legat de asta
Depinde ce relatii ai tu cu familia ei
Poate nu te place sotul ei
Poate el i a spus sa nu te ia
Ceva trebuie sa se fi intamplat,nu se poate asa deodata sa nu mai vrea
Dar totusi daca nu vrea nu prea poti sa o obligi
Trebuie sa te resemnezi din pacate
Incearca sa ti gasesti sa faci altceva de paste
Daca e suparata pe tine,asta tu trebuie sa stii
Dar daca tot sunteti bune prietena, lucrurile astea ar trebui sa le vorbiti voi doua, sa o intrebi pe ea ce s-a intamplat
Buna,cel mai bine este sa afli de la ea,vorbeste cu ea afla daca ai ofensato,dar daca e spune ca chiar loc in masina nu-i atunci nu ai ce face,inseaman ca spune adevaru.Dar vezi ca aici eu am o intrebare ea pentru tine este o prietena sau iubita, daca prietena atunci locul tau o fost ocupat de iubitul ei, daca iti este iubita atunci ai ofensato sau chiar loc nu este in masina.Cel mai bine sa vorbesti cu ea si sa spui ca tii la ea foarte mult si ca fiecare cuvint nu spus corect poate ofensa asa ca deamu vei vedea ce va spune si tot asa.Mult successper ca te-am ajutat
Neah! sotu'l ei se impacaa super cu mine :d nu, nu vor intimitate ca au si un copil :d
ehh.am vb cu ea aseara si me'a spus ca s-ar putea sa mearga cu masina lor.sa numai mearga cu altii.deci deci :X!:*tnx.pentru raspunsuri :d