Nu.
Mai ai rude moarte?
Da un unchi, dar el a murit cand eu aveam 6 ani. atat
Am inteles ti-a fost apropriat bunicul si incepi sa il visezi in zise e totul exact opusul daca ti-a zis pleaca din casa inseamna ca vroia sa stea mai mult cu tine si tot asa nu iti pot descifra tot visul unele lucruri nu trebuie sa le stiu eu incearca sa vezi mesajul din vis
Hei! Poate ai cosmaruri pentru ca nu te-ai rugat seara.Sau nu te-ai dus la biserica. Este foarte important sa te duci la biserica si sa te rogi
imi pare rau ca nu e acesta raspunsul pe care il vroiai.
Dar totusi sper ca te-am ajutat
Multumesc, intr-adevar nu ma rog dar imi fac cruce si zic : "Doamne, ajuta-ne!" asa m-am obisnuit dupa bunicul...
Stai liniștită. Cumva bunicul tău a fost prima persoană din viața ta (puțin mai apropiată) care a murit?
Păi și mie mi s-a întâmplat să am vise ciudate. Bunica mea a murit acum mult timp (jumătate de an) și încă mai am coșmaruri, din alea ciudate. Am avut vise și cu ea și fără ea. toate aveau ceva în comun. Oricum, eu zic că e de la „trauma" pe care ai suferit-o. Nu te simți tocmai ok când cineva moare și ai uneori vise ciudate. E asta și. filmele la care te uiți. Încearcă să vezi ceva cu floricele și ponei înainte de culcare(înțelegi tu ideea).