anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU am baut o bere in spatele magazinului si dupa am vomitat in fata blocului la scara si m-a vazut vecina de la parter m-a intrebat de ce am vomitat si am inventat ca mi-a fost rau de la ficat, dupa m-a pus sa ii spal matura cu o sticla cu apa in fata blocului am sters voma cu matura.Mi e frica acum sa nu afla ai mei ca am vomitat in fata blocului

16 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

și? le zici același lucru, că ai mâncat ceva și nu ți-a picat bine

| darrio2007 a răspuns:

Ai văzut-o prea repede și pe stomacul gol. Și întrebarea care e?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă află? Le spui că te-ai întâlnit cu spirtul.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Ok, am inteles. Iti faci griji ca te vad parintii tai. Si noi ce putem sa facem in acest caz? :/

Dar ca raspuns, la intrebarea pe care nu ai pus-o btw, daca ei o sa afle ca tu ai facut asta (probabil daca vecina o sa le zica), atunci o sa le zici si lor ca ti s-a facut rau, ca nu asta s-a intamplat? Probabil nu au ei de unde sa stie ca ai baut tu bere.
Dar poate nu o sa fie cazul.

Pe langa asta, sfaturi de viitor legat de bere si alte lucruri mature... nu o sa iti dau, ca nu ai cerut si probabil sunt plictisitoare. Numai bine! ^_^

| Celcestietot a răspuns:

Pai ce se intampla daca afla?

| Byb2001 a răspuns (pentru Celcestietot):

Am mai vomitat inainte prin casa si mi-au zis ca sa le zic

| Byb2001 a răspuns (pentru Celcestietot):

Dupa ma cearta

| Celcestietot a răspuns (pentru Byb2001):

Dar casa este casa, si afara ceva separat, deci cred ca nu ar fi vreo problema, nu thinking

| Celcestietot a răspuns (pentru Byb2001):

Eh, nu este mare lucruwinking. Ar fi mai bine sa te gandesti daca este de la berea aceea sau ca ai tu ceva din corp care a cauzat asta big grin.

| ancaval a răspuns:

Și dacă află, ce?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te întreabă le spui că ai mâncat ceva și nu ți o picat bine și ai vomit, sau le poți spune aceeași poveste pe care i-ai spus-o vecinei, îi spui că nu ai probleme te simți ok acum. Apropos sa nu mai bei bere de acum in colo că nu îți face bine deloc, evita alcoolul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Câți ani ai?

| Byb2001 a răspuns (pentru anonim_4396):

17

| anonim_4396 explică (pentru Byb2001):

Am înțeles. mulți înainte! Ai grija de tine și evită cu orice preț alcoolul că nu e bun pentru tine îți face rău! Nu e bun de fapt pentru nimeni.

| Byb2001 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok,ms