1. pentru sez 2 au aparuth 5 ep. in ep vazute de mine astea 5 kathrine s-a intors si se baga intre elena si stefan. pentru mom nu i'a despartit
2. Nu. in nici un caz.
3.Ink nu s-a aflat
4. STAI lin ca are grija de ea si ea de el
5. da
6. Damon
7. elena
suplimentar : Caroline e acum vampir si ea deoarece a transformat'o katherine. s'A desp de matt. politia adica mama lui caroline ia' descoperith pe vrati salvatore ca sunt vampiri si au vreun sa ii omoare dar a intervenit elena si caroline si i'au salvat si nu i'a mai omorath ca a vazuta asa pe fisa( Caroline),. s'au certat ( ea cu masa). si pnm. fratele primarului e varcolac si poate printr'o muscatura cand e luna plina sa omoare un vampir.
Funda?
daca mai ai intrebari iti resp prin msge
In ce episod afla mama lui caroline ca ea este vampir? in ce sezon si ce episod...
1.sez 2 a inceput deja! katherine a venit in mystic falls, si i-a spus bietului damon ca nu la iubit niciodata, iarlui stefn i-a spus ca mereu la iubit, si acum vrea sa se bage intre elena si stefan!
2. din cate am inteles eu, elena mai tarziu va fi cu damon, iar katherine cu stefan!
3.pai nimeni nu stie de katherine.cand o vede lumea pe strada cred ca e elena!
4.stefan e mereu protector cu elena, la fazele cu ei doi cateodata incep sa plang!
5. da, o iubeste ffoarte mult! abia astept sa fie impreuna!
6. damon
stefan
jeremy
matt
7. elena
katherine
bonnie
caroline
vicki
cp.
pa-pa!
1. Katherine se intoarce in sezonul doi.nu va fi nici cu stefan si nici damon. elena ramane cu stefan
2. elena va fi doar cu stefan )
3. e ceva legat trecut.nu mai stiu sigur.isabelle ceva d genu
4. elena si stefan sunt uniciii :X:X:X nu mi-a placut twilight si mie se pare cam varza.
5. daa este foarte indragostit de elena
6.sincer.nu pot sa aleg intre sfetan si damon [senzualii amn2 =p~]prea bunii::X:X:X:X:X
7. elena. dar si katherine
fundita?
1.Da, se intoarce si moare adica dispare in sezonul 5 episodul 15 cred
2. Elena va fi doar cu Stefan
3.Pentru cei care nu stiu sau care spun ca nu s-a aflat exista un fenomen numit Dopplegänger in care sunt: Amara, Tatia, Katherine si Elena
4.Are grija, stai chill
5.O iubeste si pana si Stefan stie, adica toata lumea
6.Jeremy
7.Katherine
croissant întreabă: