| AlexiaAlexutza a întrebat:

Am cea mai mare nevoie de sfaturile voastre.Eu am 13 ani, prietenul meu 15 ani, avem o poveste simpatica dar ceea ce conteaza este daca el imi este sau nu fidel, sper ca din ceea ce va voi povesti eu, din activitatile lui sa va puteti da seama daca imi este fidel si nu este cu altcineva in timp ce este cu mine.
Totul a inceput acum cateva saptamani, mi-a vazut in niste poze pe facebook si imi tot batea apropouri ca vrea sa fiu cu el, pana la urma m-a intrebat, eu tot gaseam motive sa nu fiu cu el, pana la urma am zis DA. A doua zi dupa ce s-a intamplat chestia asta, ne-am vazut la mall, am fost la film dar pana la mijlocul filmului nu s-a intamplat nimic interesant si am observat ca in momentul in care isi doreste sa ma tina de mana sau sa ne sarutam, usor imi da bobarnace, se uita in ochii mei si ma ia de mana sau ma saruta.Sa revenim la film, la mijlocul filmului imi dadea bobornace, cand am incercat sa ma feresc, el m-a luat de mana si asa m-a tinut pana am iesit de la film, la un moment dat, eu eram cu capul de obrazul lui si eram din ce in ce mai apropiati unul de celalat.Cand am iesit de la film, ne -am sarutat cam un sfert de ora(poate veti zice ca exagerez dar nu o fac, credeti-ma pe cuvant), cam asta s-a intamplat la prima intalnire.La cea de a doua am fost la el la liceu, ne-am tinut de mana, apoi am mers intr-un mic parculet de langa liceul lui(Mircea Eliade)si acolo ne-am sarutat mai mult, in timp ce facea asta mi-a dat la o parte un pic tricoul si ma mangaia. Dupa 10 minute mi-a zis ca a uitat ca are in acea zi antrenamente si am plecat fiecare acasa, am mers impreuna pana la afi palace, acolo ne am sarutat si dupa am plecat.La ultima intalnire care am avut-o trebuia sa ne intalnim la capatul lui 41 si sa mergem in parc la care el imi spune ca nu poate sta mult si ca trebuie sa se intalneasca cu niste baieti in parcul moghioros sa-i dea niste bani, m-a sarutat si ne-am luat ramas bun(TRIST), o zi nu am vorbit, seara nu a intrat pe mess, minute nu are, mai mereu doar eu il sun si azi pe facebook am in trat si am vazut un comentariu la poza fostei lui iubite:,, sunt de acord cu! te iubb"! M-a durut, mai ales ca era scris comentariul acum 16 ore! Va rog as dori sfaturi, cat mai multe, in special de la baieti fiindca voi stiti mai bine ce se inseamna ce a facut iubitul meu! Dau funda si vot, va rog!

3 răspunsuri:
| Neworder a răspuns:

Ce sa insemne? Multe sau nimic.
-Poate din obicei, i-a scris: "te ubesc", sau a gresit adresa.
-Sarut si "tinut de mina" nu mereu inseamna iubire.
-Eu de ex. as face asa comentarii la alta, doar daca nu am ce pierde. Concluziile le faci singura,

| Neworder a răspuns:

Tu procedeaza cum doresti, pur si simplu cind un barbat o iubeste cu adevarat, o sa dsitruga tot in cale, ma rog mai brutal, dar daca nu lupti, pierzi, asta-i viata.

| Visage a răspuns:

Deci tu nu trebuie sa fii suparata deloc happy asa mi-a facut si mie o fosta prietena cand a aflat ca sunt cu cineva mi-a lasat comm pe hi5 ceva de genu :"te iubesc mult ai avut dreptate te iubesc"poate acea fata a pus comm`ul doar din gelozie si sa va faca sa va despartiti tongue.