anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am citit pe unele site-uri ca multi falsifica bani la imprimanta,Trebuie una foarte speciala, buna..etc sau emrge si cu una normal? Va rog nu faceti misto.e o intrebare la care cer raspuns.daca stiti va rog sa scrieti, daca nu nu comentati aiurea. Funda

8 răspunsuri:
| prizeFTW a răspuns:

Ai grija ce intrebari postezi pe TPU (raspunsul meu nu este deloc o amenintare, doar un SFAT!). Falsificarea banilor este interzisa prin lege si se pedepseste cu puscarie.(nu stiu exact cati ani).Iar in acest caz, TPU este iti furnizeaza IP-ul politiei (I.P= Internet Protocol = este un cod numeric unic care "ii da o identitate" calculatorului tau.Cum este CNP-ul la oameni, asa este si la calculatoare).Iar politia poate veni la tine acasa, sa te ia la audieri, sa-ti faca si dosar penal. Mai bine nu face asa ceva, nu incalca legea, pentru ca nu e de gluma cu asa ceva.Chiar daca unii zic ca politistii sunt "redusi mintal", nu e asa, crede-ma.Cand ajungi acolo o sa vezi ca nu e de gluma cu legislatia romaniei, si nici a altor state.Crede-ma,nu vrei sa-ti pierzi tineretea in puscarie.Mai bine munceste, daca nu ai varsta legala si familia ta nu are bani, asa sunt multi.Nu ai ce face. Poti sa muncesti la vecini, sa vinzi lucruri handmade pe net, lucruri care nu-ti mai trebuie, dar sa fie LEGAL!

| prizeFTW a răspuns (pentru prizeFTW):

Iar daca esti minor, poti merge la scoala de corectia sau la casa de copii daca parintii tai intra la puscarie, pentru ca ei raspund legal de tine daca ai sub 18 ani.Deci le faci rau lor postand intrebarea asta.:-|

| fearlessss a răspuns (pentru prizeFTW):

Nu vreau sa faca asta dar am intrebat pentru un prieten.pot sterge intrebarea?

| fearlessss a răspuns:

Nu prea stiu de ce vrea..auzi..daca am sters-o se mai poate intampla cevaa? pls spune -m8 ca sunt speriat..nu am vrut sa fac asa ceva nu credeam ca e ceva rau sa intrebi pe site

| prizeFTW a răspuns (pentru fearlessss):

Pai normal ar trebui sa citesti termenii si conditiile inainte sa faci asa ceva.Stai linistit. Daca esti nevinovat nu ai de ce sa-ti fie teama.Pai,postand o intrebare ca a ta, TPU furnizeaza IP-ul tau politiei daca acest lucru este necesar.Dar nu cred in cazul tau.Ai grija ce faci de acum.

Pai mie imi e frica doar sa nu afle parintii ce intrebari pun eu pe site.

| prizeFTW a răspuns (pentru fearlessss):

Nu ai de ce sa-ti faci griji.Pe viitor fi mai atent ce faci pe internet, nimic nu e sigur! Pa-pa

Mersi mult, pa!