Trebuie sa te asiguri ca ceea ce simte el pentru tine e dragoste si nu obisnuinta, daca e doar obisnuinta, e mai bine sa nu tii cu dintii de relatie. Sfatul meu este sa fiti mai comunicativi, sa discuti deschis cu el, poate nu isi da seama ca te face sa te simit neglijata. Sau poate dai tu prea mult si el s-a obisnuit doar sa primeasca, vede ca depui tu tot efortul si el sta linistit. Daca te iubeste, nu prea are logica sa fie plictisit de tine...
Eu recomand, pentru linistea ta sufleteasca sa vorbesti cu el, sa ii spui cum ti-ai dori sa fie relatia voastra, cine stie, poate asa afli ce isi doreste si el de la relatia asta. Daca nu ii spui unui om ce iti doresti, e greu sa ghiceasca. (o spun din experienta unei relatii de 5 ani )
Daca e plictistit de tine relatia nu merge Acum pe mes puteti vorbi, si in weekenduri.Nu stiu ca nu iti cunosc situatia dar ai grija poate este gelos, poate faci tu ceva ce nu-i convine. Daca nu inseamna ca vrea sa va desprtiti si ii e frica sa nu te raneasca, si de aceea vrea ca relatia dinter voi sa se receasca.SAu daca nu intrebala pur si simplu mai vrea ca si relatia sau continue sau sa puneti punct.Succes!