| ElisaSprouse a întrebat:

Am cunoscut un baiat dragut acum 2 saptamani(este la mine in scoala, putin mai mare) si de atunci vorbim nonstop pe whatsapp. Ne tot trimitem inimioare si din astea. El stie ca il plac, iar din cate am inteles de la o colega, si el ma place. Dar aseara ne-am certat dintr-un motiv absurd, insa ne-am si impacat. Acum mi se pare ca nu prea mai are chef de mine...ce sa fac? Acelei prietene i-a spus ca ma place mult si ca la vara vrea sa fie cu mine...ne facusem si multe planuri. Totusi, eu tin la el...mentionez si ca la scoala sunt destul de timida cu el.

3 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

La vara vrea sa fie cu tine? Va programati relatia ca mersul la stomatolog?

Daca deja va certati online, clar nu este un inceput bun.Sunteti imaturi si nu aveti idee ce vreti.Nu ai mentionat motivul care a dus la aceasta cearta.

Ca si recomandare generala, mai lasa de la tine cateodata si treci peste timiditate daca vrei neaparat sa-l tii langa tine desi eu zic ca nu merita in cazul asta. Spune`i exact ce simti, cand simti si in ce fel o simti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt doua posibilitati:
1. Dupa cearta aia, sa-l fii deranjat motivul pentru care v-ati certat, desi e absurd.
2.Sa-i fii scazut interesul pentru tine, fara sa faci nimic, pur si simplu.Aici pot sa fie multe motive, dar sa nu fii tu de vina.

| RagnarokR a răspuns:

Fa tu un pas inainte si vorbese deschis si sincer cu el, sa clarificati odata situatia.