| anonwhy a întrebat:

Am dat comanda de niste papuci de pe un site, si eu am 13 ani.
Ei vor ajunge cu curier rapid, asta insemnand ca vor ajunge la usa sau in fata blocului (cred.)
Si am o dilema: oare ma va lasa cel care imi aduce coletul sa platesc, fara buletin? thinking Am pus pe site numele mamei, dar eu voi merge sa iau coletul, deoarece ea este la servici, iar tata la fel.
Dau funda! sad

Răspuns Câştigător
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Curierul bate la usa si livreaza personal coletul. Posibil sa te sune daca stai la periferie sa confirmi ca esti acasa. Cand e cu plata ramburs nu cer de regula nici un act dar e indicat sa ai o copie sau buletinul celui care a dat comanda sau un act al tau cu acelasi nume sau adresa.

9 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Da, cu siguranta te va lasa. Se intampla cazuri cand cel ce a facut comanda nu e acasa si e nevoit sa trimita pe altcineva. Nu o sa-ti spuna nimic curierul, pe el il intereseaza doar sa scape de colet si sa primeasca banii.

| CuriousStuff a răspuns:

S-ar putea sa te lase sau s-ar putea sa nu. Depinde si ce numar de telefon ai pus. Daca ai pus numarul mamei tale, cand primeste mesaj ca trebuie sa primesaca un colet, sa sune la numarul ala, sa intrebe pe la ce ora ajunge prin zona voastra si sa-i spuna ca o sa ridice coletul fiica ei. Asa nu o sa ai nicio problema.

| anonwhy explică (pentru CuriousStuff):

Am pus nr meu dar numele ei.

| Kira5854 a răspuns:

Buletinul mamei si totul va fi ok sau cel putin copie de pe el, pentru ca nu il poate da fara el.

| Kis_Iuliana_1983 a răspuns:

Daca trebuie sa ia bani de la tine, cel mai probabil n-o sa ceara si buletin. Chiar si asa, el are nevoie de niste date, daca firma de curierat i le cere. Pate ai vreo copie printr-un sertar... Bafta!

| anonwhy explică (pentru Kis_Iuliana_1983):

Am pus numele mamei dar numarul meu de telefon.
Ar trebui sa ii dau buletinul ei?

| Kis_Iuliana_1983 a răspuns (pentru anonwhy):

Ideea ar fi sa ai un act pe care sa apara adresa la care e livrat coletul. Ca sa stie curierul sigur ca nu-i lasa altcuiva. De obicei, cand se plateste ramburs, nu sunt probleme, ca nimeni nu ar plati pentru ceva ce nu a comandat. Eu zic ca o sa te descurci!

| Petru1123 a răspuns:

Nu iti cere nici un act, el trebuie sa primeasca doar banii, e ca si cum ai merge tu la un magazin din orasul tau sa iti cumperi papuci.

| anonwhy explică:

Merci tuturor! :*