| NascutSaFiuTrist a întrebat:

Am dat de mare belea.Acum o saptamana am fost cu prietena mea la sora mea si am iesit la o cafea cu cumnatu, soramea, fratele lu cumnatu si prietena lui Ramona toate bune pana a 2-a zi cand ea a luat nr de la gagicusau din telefon si m-a sunat mi-a zis ca m-a placut si ca vrea sa ne vedem undeva sa vb dar sa nu afle iubita mea si nici prietenul ei, am acceptat si ne-am intalnit mi-a zis daca vreau sa ne vedem pe ascuns, doar placere nimic altceva, am acceptat si timp de 4 sau 5 zile ne-am intalnit seara de seara.Acum vine partea nasoala in care eu am inceput sa ma indragostesc de ea si sa o sun nonstop sa ii zic ca o plac si vreau sa fim mai mult decat amanti.Prietena mea banuieste cv dar nu stie cine e la fel si prietenul ei cu care ea s-a si certat pentru cateva zile din cauza asta.Problema e ca ea m-a sunat si mi-a zis ca nu mai vrea sa continuam pentru ca ea tine la el si nu vrea sa se certe cu el pentru mine, dar eu ce fac ca m-am indragostit de ea nebuneste de 2 zile nu am mai vb cu ea nu mai raspunde la tel nu mai raspunde la msj nu stiu ce sa fac. Stiu ca nu e bine ce fac pentru ca cel mai mult ar avea soramea de suferit daca s-ar afla asta pentru ca totusi e iubita lu cumnatusu.Ce sa fac sa renunt la ea sau sa mai insist pana imi raspunde? Nu mai am liniste de 2 zile, nu am mai mancat nimic, nu am mai dormit, mi-e dor de ea de mor imi lipseste enorm si ea nu mai vrea sa stie de mine ce pot sa fac sa mi-o scot din minte?

Răspuns Câştigător
| BlackCinnamon a răspuns:

Termina totul. uita'te si tu. incearca sa te gandesti. ce s'ar intampla daca ti'ar raspunde si ti'ar spune ca si ea simte la fel. Nimic bun, ar fi si mai rau, daca te calmezi si ramai la prietena ta si o uiti, totul va fi bine. incearca sa iti aduci aminte te trecutul tau si al prietenei tale. orice numai nu asa, ce s-a intamplat a fost ca ti'a placut ceva nou.

0 răspunsuri: