| CrazyGirl18 a întrebat:

Buna TPUhappy...
...Am decis impreuna cu fostul meu iubit sa ne impacam.iar azi trebuia sa ne vedem la niste activitati.dar era cu actuala lui iubita(eu m-am despartit de el si el s-a combinat cu alta, dar el mi-a zis mie de nenumarate ori pe mess ca ma iubeste)..si nici nu m-a bagat in seama tot cu aia a statstraight face. Oare ce se intampla nu mai am habar..pe mess e super dragut cu mine si imi spune ca ma iubeste dar cand ne intalnim nici ceau nu zice...
Ce credeti despre asta?
P.s: Eu simt ceva pentru el...de fapt mai mult.

5 răspunsuri:
| Lexiiii a răspuns:

Nu te iubeste.happy Iti zic sincer. Nu ar sta in preajma altor fete. Poate tine la tine,dar nu suficent. Iubitul meu nu face asa,vorbeste numai cu prietenele mele cele mai bune, si nu intrece masura. Asa e cel mai bine. Dar mai ales la tine ca vibe vorba de o fosta,poate mai simte ceva pentru ea. Si pana atunci te tine pe tine pe post de rezerva. Vorbeste cu el, si nu mai fi asa de credula, cand iti zice ca te iubeste. Prea ii mananci din palma. Nu conteaza ca vorbeste pe mess frumos cu tine, ca asta poate sa faca oricine pe mess. Conteaza si faptele, si e clar ca el demonstreaza alceva.

| ShadowGhost a răspuns:

Buna.Si prietenul meu isi petrece timpul cu altele.Nu trebuie sa il asculti la orice spune, asa sunt baieti, iti spun ca te iubesc si dupa se duc cu alta, e ceva normal.In plus, nu trebuie sa ii spui ca esti moarta dupa el, pentru ca el va cauta sa te raneasca.Trebuie sa vorbesti serios cu el, si sa il intrebi de ce nu te mai baga in seama, iar daca alegerea lui e ea, atunci nu trebuie sa faci nimic in afara sa ii dai o palma si sa ii spui ca si-a batut joc.Incearca sa vorbesti cu el fata in fata nu pe mess.Pe mess toata lumea spune ce vrea, dar fata in fata vezi daca minte sau nu.Bafta

| MariaChrii a răspuns:

Nu stiu ce sa spun in primul rand nu merita o fata asa buna ca tinebig grin oricum a facut asta ca sa te supere sau sa se distrezethumbs down credthinking

Răspuns utilizator avertizat
| BeYourSelf7 a răspuns:

Vad ca numai raspunsuri de la fete pe aici..hai sa-ti zic si parerea mea in calitate de baiat.din cate vad tu i-ai dat papucii nu? de ce te-ai despartit de el daca "simti ceva pentru el, de fapt mai mult"? e vina ta aici.ori ii spui ca te impaci cu el, ori lasa-l in pace sa-si traiasca viata