| Ioanamaria45 a întrebat:

Buna TPU,
Am decis sa cer părerea voastră deoarece știu ca o sa-mi dați un răspuns sincer.
Sunt la liceu si pentru mine contează sa am o experienta de adolescent cu cât mai multe peripeții. Nu sunt tipul de persoana care sa se bucure doar de la statul acasă si petrecut timpul cu familia sau învățat. Țin foarte mult la viața mea socială si de aceea ma întristează situația actuala.
Recent mi-am pierdut grupul de prietene deoarece au avut un comportament fata de mine care m-a facut sa simt ca nu suntem prieteni. Însă eu am rămas fără persoane cu care sa îmi petrec timpul pe parcursul verii. Evident, mai am prieteni dar totusi mi-am petrecut maj lunii August stand acasă, deoarece nu am avut cu cine sa merg la anumite evenimente. Ați mai trecut prin aceste situații si ce ar trebui sa fac sau sa simt, deoarece m-a întristat foarte tare faptul ca deși eu nu am greșit cu nimic (motivul îndepărtării de grupul de prieteni n-a fost din vina mea, ci doar am vrut sa-mi respect persoana si sa iau măsuri atunci când cineva se comporta lipsit de respect fata de mine), însă tot eu sunt persoana care sta singura acum.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca nu ti-ai cantarit bine actiunile si grupul te-a eliminat, probabil pentru ca ai facut un gest necuviincios.
Daca era vina unuia, ceilalti nu s-ar fi suparat toti pe tine, dar ai facut probabil ceva urat si tot grupul te-a exclus.
Invata din greseli si intelege sa respecti pe altii intai, daca vrei sa fii respectata!
Acum nu ai de ales decat sa-ti faci prietene noi... dar de data asta invata sa fii respectuoasa, ca sa fii respectata la randul tau.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De ce stai singură?

| Anoniim56M a răspuns:

Sunt în ipostaza ta laughing toată vara mi-am petrecut-o în casa din cauza ca n-am prieteni. La liceu, anul trecut am stat doar in banca cu ochii în telefon, dar anul asta sper sa-mi fac câteva relații de prietenie...