| danylove37 a întrebat:

Am din nou o intrebare. Sa va zic: deci m-am pus cu baiatul acela de care vam vb. Dar o profa s-a bagat si m-a intrebat diverse printre care daca ai mei stiu despre asta si asa: eu i-am zis ca NU si a zis ca o sa o sune pe mama. Eu am avut o teama si ca o lasa m-am desp de el. El e disperat si s-a suparat fffff rau pe mine. Nu mai vreau sa auda de mine. Si eu regret foarte mult ce am facut si nuju daca sa mai fiu cu el. Eu nuju ce s fac. Va rog mult ajutati-ma. Dati-mi sfaturi. Multumesc. POOOP.pa

4 răspunsuri:
| Hirako a răspuns:

Ce are daca afla ai tai? Important e daca il iubesti sau nu.

| minnieee a răspuns:

In primul rand profa nu ar trebui sa aiba treaba cu tine si cu prietenul tau si puteai sa ii zici asta.Da' infine, poate doar te-o amenintat.
Dar, oricum ce are daca ar afla mama ta? Nu trebuie neaparat sa ii spui ca esti impreuna cu el spune-i ca sunteti doar prieteni.Si vorbeste cu el, cere-ti scuze si incearca sa va impacati.

| vasyutza a răspuns:

Pai...sunal inceraca sa il lamureti vorbeste despre ce sa r fi intamplat daca nu ai fi facut asta si o se se lamureasca. disvcuta cu el baga-l in seama si accepta tot ce zice incearc SUNAL FUNDA? TE ROGGG

| dayanalove12 a răspuns:

In primul rand: profa nu trebuia sa se bage in relatia ta cu prietenul tau
in al doilea rand: incearca sa lasi timpul sa treaca si sa se limpezeasca toate lucrurile pentru ca eu ti-am mai zis, chiar daca incerci sa vorbesti cu el si sa-i explici, nu ai reusi pentru ca el acum e suparat, ranit sad si nu vrea sa auda nimic. dupa ce o sa treaca putin timp o sa vina el la tine si o sa vorbeasca si o sa lamureasca lucrurile cu tine. oricum, el tine la tine, dar vezi tu, acum el e ranit si nu mai realizeaza ce face sau ce zice. lasa timpul sa treaca.
chiar daca o sa-l suni, sau o sa incerci sa vorbesti cu el, ar fi putin cam in zadar pentru ca el, acum, e confuz si nu stie ce sa faca.
sper sa iti fie de folos ce ti-am spus. BAFTA kiss