In primul rand profa nu ar trebui sa aiba treaba cu tine si cu prietenul tau si puteai sa ii zici asta.Da' infine, poate doar te-o amenintat.
Dar, oricum ce are daca ar afla mama ta? Nu trebuie neaparat sa ii spui ca esti impreuna cu el spune-i ca sunteti doar prieteni.Si vorbeste cu el, cere-ti scuze si incearca sa va impacati.
Pai...sunal inceraca sa il lamureti vorbeste despre ce sa r fi intamplat daca nu ai fi facut asta si o se se lamureasca. disvcuta cu el baga-l in seama si accepta tot ce zice incearc SUNAL FUNDA? TE ROGGG
In primul rand: profa nu trebuia sa se bage in relatia ta cu prietenul tau
in al doilea rand: incearca sa lasi timpul sa treaca si sa se limpezeasca toate lucrurile pentru ca eu ti-am mai zis, chiar daca incerci sa vorbesti cu el si sa-i explici, nu ai reusi pentru ca el acum e suparat, ranit si nu vrea sa auda nimic. dupa ce o sa treaca putin timp o sa vina el la tine si o sa vorbeasca si o sa lamureasca lucrurile cu tine. oricum, el tine la tine, dar vezi tu, acum el e ranit si nu mai realizeaza ce face sau ce zice. lasa timpul sa treaca.
chiar daca o sa-l suni, sau o sa incerci sa vorbesti cu el, ar fi putin cam in zadar pentru ca el, acum, e confuz si nu stie ce sa faca.
sper sa iti fie de folos ce ti-am spus. BAFTA