| Laviutzza a întrebat:

Buna TPU`:*:*:*am din nou o problema... mie mama imi tot spune sa nu mai port sutien pentru ca nu imi vor mai creste sanii. Voua fetelor cum vi s-a intamplat, e adevarat? Dau funda celui mai bun >raspunsbig grin

Răspuns Câştigător
| Noname4love a răspuns:

Nu are legatura purtarea sutienului cu cresterea sanilor.E recomandat un sutien dintr-un material de calitate si unul special cand faci sport.Nu dormi pe burta si fa putina gimnastica pentru piept, gasesti informatii pe google, cred ca au si clipuri cu asta. E ok sa porti sutien cand iesi afara, pentru ca se vede si inestetic uneori si nici nu te simti prea in largul tau, mai ales daca alergi sau faci sport. Citeam intr-o revista ca sutienele sustin sanii. Adica impiedica fenomenul de "sani lasati"(sau cazuti), deci le ofera fermitate. Oricum, poarta sutien cand iesi afara, la scoala, dar nu acasa, caci e bine sa le oferi si libertate din cand in cand. Mare atentie la marimea sutienului! Acesta nu trebuie sa te stranga, ci sa te simti foarte bine in el. Cu siguranta nu are nicio legatura cu cresterea sanilor, nu ii impiedica sa creasca.Nu te preocupa caci sanii iti vor creste la fel si daca ai purta mai des sutienul dar daca tu vei purta mai des sutienul iti va da sanilor care sunt in crestere o forma frumoasa rotunda si foarte duri si atragatodi daca in schimb nu il vei purta sanii iti vor creste dar lungi moi si laiti ca de exemplu ai unei babute care pe timpuri nu aveau sutiene pentru ca nu existau ai grija de tine si ofera-i sanilor tai forma si tratamentul pe care-l merita. Sper ca te-am ajutat... fundita?big grin

10 răspunsuri:
| Zoet a răspuns:

Nu este nicio problema. Eu credeam ca iti vor creste sanii daca porti sutien.

| Candice a răspuns:

Nu este adevarat, ea poate incearca sa te convinga ca esti mica. Daca ai in jur de 12-13 ani, poti sa il porti pe afara, cand iesi, la scoala, dar cand stai in casa nu cred ca e bine sa-l porti. Pur si simplu te incomodeaza. Dupa o varsta, il vei purta oriunde. Pana la urma, sa porti sutien este o chestie de igiena

| Lilllith a răspuns:

Draga laviutzza nu este nici o problema sa porti sutien.dar el trebuie schimbat de fiecare data cand te strange cu un numar mai mare deoarece sani nu se pot deszvolta daca stau stransieu port de 2 ani si nu am nici o problema eu mil schimb defiecare data chiar daca ma strange si un pic asa ca porta in continuare funda va rog :X

| Noname4love a răspuns:

Faci foarte bine ca nu-l porti in casa...

| Laviutzza explică:

Am 14 ani...si am sani micuti,nu foarte mici dar nici foarte mari, si se vede urat mai ales vara, daca iau si eu un tricoustraight face.Ma refer fara sa port sutienul.

| Laviutzza explică:

Si vreau sa mai adaug ca nu-l port in casahappy

| dedfgv a răspuns:

Incep sa cred ca maikata are dreptate ca mai una nu mai mai crescut de cand am inceput sa port sutien...desi normal nu ar trebui sa fiie asa

| Ramona23 a răspuns:

Asa imi spune si mie mami. si in plus. mai am o prietena care are 17 ani. si de la 12 ani tot a purtat sutien. si acum consecintele sunt ca sanii nu i'am mai crescut deloc de atunci si merge la doctor. in fiecare luna big grin

| denisa2803 a răspuns:

Si mie mama imi spune acelasi lucru...eu nu cred asta.Mereu cand ies afara port sutien, dar in casa nu.Nu cred ca tii afecteaza cu nimic

| SameMistake a răspuns:

In primul rand, cati ani ai si cam cat de dezvoltata fizic esti?
Daca chiar nu e cazul sa porti sutien, nu purta. Va veni o perioada in care chiar nu te vei mai putea "bucura" de aceasta "libertate" si vei fi nevoita sa porti sutien. Daca deocamdata, nu esti asa nevoita sa porti, nu purta, poarta bustiere(Este si mult mai comod). Daca insa nu poti sa nu porti sutien, poarta sutiene fara niciun fel de burete, sau cu foarte putin burete. (si nu le strange mai mult decat sa simti ca este stabil) Astfel, sanii tai vor creste bine si nici nu ti se vor lasa foarte devreme. Daca ai sa porti sutien cu push-up de la o varsta frageda, vei avea un risc enorm ca sanii tai sa se lase foarte devreme si sa creasca urat si poate nu atat cat ar trebui.
Sfatul meu este sa porti ceva cat mai comod. Ti-am zis, daca ai posibilitatea, poarta bustiere, daca nu, sutiene fara burete.
Numai bine!