Spune-i mamei tale.Ea te va ajuta mai bine decat crezi.Te poti duce la doctor, dar mai intai spune-i mamei tale.Nu stiu de ce nu ii zici.Nu-ti fie jena de ea.Mama ta nu va rade de tine daca ai paduchi, ea chiar o sa te ajute. Spune-i, pentru ca este un lucru foarte important!
Altcv in afara de gaz sau ulei, sau mai rau, tuns cheala nu stiu. spune-i lu maica-ta cat mai repede.succes la alungat paduchii.
:-o trebuie sa ii spui ca sa nu i-a si ea.singura solutie e un spray cu gaz de la farmacie
Anunt-o rapid pe mama ta altfel vei umple toti membrii familiei tale de paduchi. La farmacie gasesti tot felul de solutii pentru astfel de cazuri. Pe curand!
Ii zici mamei ta nu-i zici ca i-ai luat dela colega ii zici ca te manca capu sa se uite putin si daca ii descopera te ajuta ea.bafta
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Pai iti sugerez lux-mobil stiu ca este de curatat mobila dar iti face sa-ti straluceasca parul.si te mai si scapa de ei...dar atentie sa schimbi totul sau sa bagi la spalat totul ce e facut din material sa nu-i mai primesti, si asta nu e scump e cam vreo 5 lei cauta... sper ca te-am ajutat funda