| GeorgianaDiaconu a întrebat:

Buna, TPU! Am es din nou metoda asta de a ma descara..De la o vreme nu ma mai inteleg deloc cu el, ne certam sau suntem foarte reci..am o banuiala ca pur si simplu si-a gasit pe altcineva dar cand ii spun se enerveaza..Nu ne-am mai vazut o perioada iar acum am o perioada libera si nu face tot posibilul sa ne vedem.E non stop conectat pe Whatsapp iar eu ii dau mesaje si nu imi raspunde nici la 10 minute fiind conectat chiar si atunci! Nu mai stiu ce sa fac, imi spune ca eu sunt schimbata dar..nu face nimic! Ma ignora si ma simt singura chiar daca sunt intr-o relatie de un an si o luna! Imi spune ca nu a vazut mesajul..ca se juca pe laptop..insa la varsta noastra e o scuza stupida si fara sens. Va rog, dau funda. ce credeti? are pe altcineva? Sa nu mai spun ca are Facebook.iar eu nu,pe mine nu ma lasa, el are poze cu el, il etichetaza prietenii insa eu nu am voie pe afara! I-am cerut parola de Facebook si nu mi-a dat, mi-a vorbit urat. Dau funda...

Răspuns Câştigător
| MrSnow a răspuns:

Din ce am înțeles eu e că tipul nu mai e interesat de tine și caută să te evite ca un laș în loc să îți spună în față
Părerea mea e următoarea, lasă-i un singur mesaj în care îi spui că vrei să pui punct dacă nu el nu face nimic și te-ai săturat de scuze stupide, fii directă, un singur mesaj, și cel mai bine ar fi să nu lupți pentru o cauză pierdută

1 răspuns:
| Belciu_Cristian_1981 a răspuns:

Are pe alta...