| Gygylika a întrebat:

Bună TPU, am eu o întrebare, de ce persoana iubita nu te baga in seama, nu vorbește cu tine deloc numai tu vorbesti cu el si el nu vorbește deloc doar cand vrea? Nu spune că te iubeste, spune doar atunci când zici tu zice si el. Am impresia ca nu are aceleași sentimente, cred ca a avut o aventură cu tine si altceva nimic, nu ceva serios, de ce are comportamentul asa? Imi puteti da părerile voastre? Mulțumesc anticipat.

8 răspunsuri:
| Ofiintă a răspuns:

Nu merită să te consumi pe cineva care nu îti oferă atenție.
Este doar o pierdere de vreme si de energie.
Este plină lumea de femei și bărbați!

| Celcestietot a răspuns (pentru Ofiintă):

Pierdere de vreme este să răspunzi și la această întrebare, uită-te să vezi ce am scris acum doua minute happy. De fapt, pierdere de vreme este să răspunzi și pe acest forum, nu te ajuta cu nimic la momentul de față.

| Celcestietot a răspuns:

Parerea mea este ca nu inteleg sad.

| Celcestietot a răspuns (pentru Celcestietot):

Hai că acum ai pus semnele de punctuație, trolule, aseară nu erau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceea ce descrii tu acolo numai persoana iubită nu e.

| aneliram a răspuns:

Nu stiu vârsta voastra, dar dacă iubești pe cineva simți nevoia să vorbești cu persoana aceea chiar și în cele mai grele momente ale vieții tale.

| Anonima163333 a răspuns:

Poate are probleme personale.Fii rabdatoare cu el, intreaba-l daca se simte bine.Cu totii trecem prin perioade grele si trebuie sa ii intelegem si pe ceilalti.
Alta varianta ar fi ca partenerul tau este o persoana introvertita, care nu isi exprima usor emotiile.Nu te descuraja! Succes.

| eve2707 a răspuns:

E posibil sa aiba niste probleme personale, intreaba persoana respectiva daca o poti ajuta cumva.
Adreseaza-i-te in fata, zi-i ce te deranjeaza, intreaba-l ce are, eventual lucrati la asta sau renunta la el. Nu mi se pare normal ca numai tu sa faci un efort pentru voi doi. E daunator pentru tine in primul rand.

Daca nu iti da vreun raspuns concret, lasa-l singur sa isi rezolve problemele, timpul acela poate fi benefic pentru amandoi. El, sa reflecteze sa faca ce vrea, tu, sa vezi daca chiar vrei sa fi cu asa o persoana. Intrucat tu ai deja suspiciuni ca nu te mai iubeste, cel mai probabil e si adevarat. Nu sta cu cineva care nu depune acelasi efort ca si tine pentru a fi impreuna.