E clar nici nu trebuie sa te mai uiti la el dupa ceea ce ti-a facut. Si acea fata nu cred ca poti so mai numesti prietena, deoarece cred ca a facut-o pentru ca tu sa fii geloasa.Ar trebui sa numai stai cu niciunul dintre cei 2, nu merita.Si pentru ca esti draguta nu cred ca va fi o dificultate in ati face alt prieten:*. Cam atat am avut de zis.
Pa-pa
Buna! Cam aiurea situatia. In primul rand, daca il iubesti fa imposibilul sa il ai inapoi. Daca nu ai sentimente puternice pentru el a fost foarte bine ca nu te-ai mai uitat la ei. Cunosc genul astia de baieti care umbla nu mai multe fete. Am trecut si eu prin asta. Pentru ce ti-a facut, chiar si cu sentimente puternice eu in locul tau nu m-as mai uita la el. Sper ca te-am ajutat! Pupici! Succes! Craciun fericit!
In primul rand esti cea mai fraiera, celelalte tipe au vrut doar sa se combine cu el si au facut misto de tine, eu la varsta ta aveam 5 gagici si toate stiau una de cealalta, dar nici una nu mi-a dat papucii, tu ar trebui sa stai cu el in timp ce mai esti cu inca 4-5 tipi si sa fi mandra k esti in haremul lui, nu vreau fundita vreau doar fund...
misauratcuviata întreabă: