anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut dragoste la 13 ani si nu stiu ce sa fac ca mama mea vrea sa ma duca la ginecolog... ce sa fac ca sa nu ma prinda...

19 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Vorbeste cu ginecologul, poate te intelege.Stiu ca daca aveai peste 16 ani putea pastra secretul straight face of.

| pwp a răspuns:

Stiu ca ar trebui sa te ajut, dar.nu ma pot abtine sa nu-ti spun :Greselile se platesc intodeauna...Nu cred ca ai fost obligata de acel baiat sa-ti incepi viata sexuala, nu? Eu iti recomand sa-i zici mamei tale adevarul, ca sa nu te mai duci la ginecolog sa te certe de fata cu oameni necunoscuti!
Succes

| LoveForShania a răspuns:

Buna.
In primul rand ti-ai inceput viata sexuala prea devreme.
Dar e viata ta,mie una nu-mi pasa,e sanatatea ta,e treaba ta.
E problema ta cand altii te vor striga pe strada facandu-te c***a si altii sa spuna '' si pe asta am f****`o''.
Chiar daca nu crezi, asta e viitoru tau, cu un asa inceput.
In legatura cu mama ta, spune-i ca ti-e rau sau ca ti-e rusine sa mergi.
Vai, vai, vai, daca as fi mama ta laughing Ar fi vai de parul` tau.
Pff, pana acum te dadeam cu capu` de toti peretii! laughing
Da` in fine, asta se intampla cand parintilor nu le pasa de proprii copii, si cand fetelor de 13-14 ani le trebuie m**e.

Imi pare rau ca te-am luat asa,dar daca tu gandesti ca o copila, ca totul e o joaca, esti prea imatura ca sa intelegi ce spun acumwinking
Hai succes, du-te prin cartier si mai f***`te cu vreo 5-6. smug

Răspuns utilizator avertizat
| Aannoonniimma a răspuns:

Huaaaaaaa fa

| anamaria82726 a răspuns:

Te-a prins malaughing?

| onlychengs a răspuns:

Spune-i ca ti-e frica, nu ar fi gresit sa si plangi!

| Sanela a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la ginecolog si sa ii recunosti mamei tale,e mama ta,doar"mama e cea mai buna prietena a unei fete",nu cred ca te va lua de par si sa te arunce cine stie unde,fie cum esti tu,virgina,non'virgina,esti fiica ei,sper sa nu ti se intample nimic rau! aici suntem TPU,toti pentru unu,nu trebuie sa ne criticam, ci doar sfaturi sa ne dam! daca ai incredere in mama ta,spune-i in acest moment! ADEVARUL VA IESI ODATA SI ODATA LA IVEALA,degeaba iti doresti tu sa nu fii prinsa,ori te duci la ginecolog si ii spui ca nu vrei ca mama ta sa afle ca nu mai esti domnisoara,si o rogi sa ii spuna : Da,fiica dumneavoastra este neatinsa,alte solutii nu vad, ori ii spui mamei acum adevarul, ori te lingusesti pe langa ginecolog! nu stiu! sper sa iti fie de ajutor

| PisicutaaMica a răspuns:

Spune-i mamei tale si eu am aproape 14 ani si nu mai sunt virgina de la revelion i-am zis mamei si a zis ca nu-i nimic eu am o mama super cool care n-are nimic daca fac dragoste sper ca si mama ta sa fie la fel! :*

| Useeeer124124 a răspuns (pentru PisicutaaMica):

Serios raised eyebrows? Nu cred ca o mama cool inseamna sa te lase sa te **** la 14 ani. Asta inseamna ca deja esti *****. Nu te supara, dar asta-i adevarulwinking

| mihai9910 a răspuns:

Offf. Nasol frate mai ales daca ai doar 13.

| MaDaLLyNNa13 a răspuns:

Buna.
Draga mea, Ce ai avut in minte cand ai facut asta?
Nu cred ca acel baiat te-a obligat sa...Eu te sfatuiesc sa-i spui mamei tale pentru.ca te va intelege poate ca te va certa putin asta e de stiut.Dar va trece nu cred ca te va da afara din casa sau alte chestii. SFARSIT! Succes altceva nu am ce sa iti zic!

| Daniel_Burlacu_1993 a răspuns:

Auzi... am si eu o intrebare... Ti-a placut?smug laughing

| Daniel_Burlacu_1993 a răspuns:

Auzi... iti pun o intrebare...:* Ti-a placutsmug?laughing

| Alex_Rko_1995 a răspuns:

In primul rand, mai treci si tu pe la ora de roamana, ca eu stiu ca dupa orice propozitie interogativa se foloseste semnul intrebarii.
In al doilea rand, daca maica-ta si-a pus in minte sa te duca la ginecolog, pai nu mai ai ce sa faci. Spune-i adevarul de acum...sunt sigur ca o sa inteleagawinking. S-ar putea sa mananci bataie (si asta ar fi pe buna dreptate) si sa fi certata rau de tot, poate chiar facuta de ras in fata tuturor prietenilor, insa sti cum se spune, curiozitatea omoara pisica...