Dacă ştii că nu mai e nicio şansă să vă împăcaţi, ar fi bine să începi să-ncerci să-l uiţi.
Gândeşte-te la relaţia voastră, păstrează amintirile frumoase, învaţă din greşelile făcute de ambii ca la următoarea relaţie să nu le repeţi. Astfel ai un fel de "index" al relaţiei voastre.
Apoi, ieşi cât mai des cu prietenii, ocupă-ţi timpul cu altceva, uită-te la comedii, fă lucruri vesele, flirtează cu băieţi, distrează-te şi ia-ţi gândul de la fostul prieten. Totuşi, încearcă să vezi dacă poate fi o prietenie între voi, dacă nu, pune punct.
În timp, nu o să te mai doară.
Baftă!
De ce te-ai despartit de el? Daca el nu mai vrea sa mai fie cu tine nu cred ca ai ce sa mai faci.Si eu am trecut prin chestii din astea si pana la urma o sa uiti.incearca sa mai gasesti baieti sa vorbesti cu ei si asa o sa gasesti pe cineva care te merita csi care te cauta macar sa mai uiti de ex'ul. pana la urma o sa vina odata si odata cineva si pentru tine exact cand nu iti dai seama...nu trebuie sa iti faci de pe acum griji pentru ca pana la urma ai toata viata inainte
Andrei67y5 întreabă: